Libnet.ro
UNICEF

22:30

Clotilde Armand, validata in functia de primar al Sectorului 1: Touche

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand, validata in functia de primar al Sectorului 1: Touche

La capatul unui sir de acuzatii privind fraudarea alegerilor din 27 septembrie, Judecatoria Sectorului 1 a validat, joi, mandatul pentru functia de primar al Sectorului 1 Bucuresti, obtinut de Clotilde Armand. Ea a postat pe Facebook decizia instantei, cu hashtag-ul touche. continuă pe Hotnews

Instanta amana validarea lui Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1

Judecatoria Sectorului 1 a amanat, pentru joi, pronuntarea unei decizii privind validarea lui Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1.

Validarea lui Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1, amanata din nou

Validarea mandatuluide primar al Sectorului 1 a luiClotilde Armand a fost amanatapentru joi de catre Judecatoria Sectorului 1. Judecatorii i-au citat pe Clotilde Armand, anuntata.

Instanta a validat-o pe Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1

Judecatoria Sectorului 1 a validat-o, joi, peClotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1, informeaza B1 TV. Decizia magistratilor poate fi atacata cu apel in termen de doua.

Judecatoria a amanat validarea lui Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1

Judecatoria Sectorului 1 a amanat, miercuri, pentru joi, pronuntarea unei decizii privind validarea .

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1

Judecatoria Sectorului 1 a validat, astazi, mandatul de primar al lui Clotilde Armand la Primaria Sectorului 1.

Suspans la Sectorul 1. Judecatorii nu au validat-o nici astazi pe Clotilde Armand in functia de primar. Tudorache spera sa se reia alegerile

Judecatoria Sectorului 1 nu a validat nici astazi mandatul lui Clotilde Armand. Magistratii au analizat probele depuse de avocatii lui Daniel Tudorache, care sustin ca procesul de votare a fost fraudat. Gheorghe Piperea, unul din avocatii lui Tudorache, spune ca inregistrarile video in care se vede cum diverse persoane manipuleaza in mod suspect sacii cu buletine de voturi, in noaptea alegerilor, reprezinta dovada clara ca rezultatul alegerilor a fost influentat.

Mandatul de primar obtinut de Clotilde Armand, validat de instanta

Judecatoria Sectorului 1 a validat, joi, mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand. Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR PLUS, a castigat cu 40,94% dintre optiuni, respectiv un numar de 36. 455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a intrunit 39,81%, reprezentand 35. 451 voturi.

Mandatul de primar obtinut de Clotilde Armand a fost validat de Judecatoria Sector 1

Daca decizia nu va fi atacata in termen de doua zile, Clotilde Armand este noul primar al Sectorului.

Clotilde Armand, primul atac la Barna din functia de primar: Greu de acceptat ca unii colegi care s-au luptat cu hidra pesedista nu sunt printre primii pe liste

Clotilde Armand a afirmat, despre nemultumirile privind lista candidatilor USR la alegerile parlamentare ca intr-o mare masura cei care aduc reprosuri in acest sens au dreptate. Ea precizeaza ca este greu de crezut ca unii colegii care s-au luptat 4 ani in Parlament cu hidra pesedista nu se mai regasesc primii pe liste.

CLOTILDE ARMAND: E greu de acceptat ca unii colegi nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, considera ca este greu de acceptat faptul ca unii colegi de partid care s-au luptat in Parlament cu hidra pesedista nu se regasesc pe primele pozitii pe listele la parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )