Libnet.ro
UNICEF

21:45

Codrin Stefanescu, despre o posibila inlocuire a lui Mihai Tudose din fruntea Executivului

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, despre o posibila inlocuire a lui Mihai Tudose din fruntea Executivului

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD a discutat despre conflictele interne din partid, despre relatia Dragnea - Tudose si despre o posibila demisie a premierului. Momentan nu i-a cerut. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze. Sunt necesare lamuriri foarte urgente din partea premierului si a ministrului de Interne

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute urgent si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze

Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din Guvern. O spune la RFI secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute 65506;urgent65506; si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ministrul Justitiei, despre relatia cu premierul Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

Codrin Stefanescu, reactie in SCANDALUL momentului. Ce spune despre DEMISIA lui Carmen Dan

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza si el in scandalul iscat pe tema demisiei/demiterii ministrului de Interne, Carmen Dan. Codrin Stefanescu a declarat, la RFI, ca.

Codrin Stefanescu, atac fara precedent la adresa lui Ponta: L-am avut pe dracu presedinte de partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a avut un atac foarte dur la adresa lui Victor Ponta, fost premier si presedinte al formatiunii, sustinand ca acesta a lucrat de la bun inceput impotriva partidului.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei: Eu nu mai am ce sa discut cu ministrul de Interne, m-a mintit. Daca-si da demisia, o accept!

In aceasta seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose fata-n fata cu Mihai Gadea. De la ora 21, Sinteza Zilei, emisiunea despre care va vorbi o tara intreaga. Este primul interviu al prem.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )