Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisarul european Corina Cretu. Ziua Europei 2017: o pledoarie pentru Europa!

Adevărul Adevărul,
Comisarul european Corina Cretu. Ziua Europei 2017: o pledoarie pentru Europa!

De Ziua Europei, comisarul european pentru politici regionale Corina Cretu face, intr-un editorial pe care vi-l prezentam in continuare, o radiografie a Uniunii Europene si o pledoarie pentru coeziune. continuă pe Adevărul

Comisarul european Corina Cretu critica birocratia din tara noastra: Romania este singurul stat care mai trimite proiecte semnate pe fiecare pagina si sunt proiecte de mii de pagini

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, critica birocratia excesiva care este impusa de autoritatile romane celor care solicita fonduri europene, potrivit.

Comisarul european Corina Cretu critica birocratia din tara noastra: Romania este singurul stat care mai trimite proiecte semnate pe fiecare pagina si sunt proiecte de mii de pagini

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, critica birocratia excesiva care este impusa de autoritatile romane celor care solicita fonduri europene, potrivit.

Comisarul european Corina Cretu face luni si marti o vizita oficiala in Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, se va afla luni si marti in vizita oficiala in Romania, a anuntat reprezentanta din Romania a Comisiei Europene CE).

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate:De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam!

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro.

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate: De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam! / Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro. UPDATE 1 Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)UPDATE Primaria Bucuresti: Vom tine cont de doleantele Facultatii de Istorie si vom incerca sa remediem eventualele neajunsuri.

Corina Cretu: Eu sustin vaccinarea obligatorie

Comisarul european Corina Cretu a declarat ca sustine vaccinarea obligatorie a copiilor. Aceasta a dat exemplul celor mai avansate state din Uniunea Europeana, care au ales sa introduca o astfel de obligativitate,.

Corina Cretu: Romania nu a fost pregatita pentru absorbirea acestor fonduri europene inca din prima zi

Comisarul european Corina Cretu sustine ca tara noastra nu a fost pregatita pentru absorbirea fondurilor europene, inca de la inceput. Europarlamentarul a dat si exemplul Poloniei si Spaniei care au.

Cate miliarde de euro atragem pentru autostrazi. Corina Cretu: Romania are cea mai mica rata de absorbtie in domeniul transporturilor

Invitata de Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire, comisarul european Corina Cretu a vorbit despre atragerea de fonduri de care Romania dispune pentru.

Comisarul UE Corina Cretu, intrebata despre legiferarea romaneasca in justitie: Statele membre trebuie sa respecte valorile UE

Statele membre trebuie sa respecte valorile fundamentale ale Uniunii Europene, a subliniat, luni, comisarul european pentru politici regionale, social-democrata Corina Cretu, raspunzand la o intrebare referitoare la recentele actiuni ale Guvernului si ale Parlamentului de legiferare in justitie.

Corina Cretu, avertisment pentru Romania: 2017 este un an crucial pentru noi

Daca Romania nu lanseaza platile pentru perioada 2014 - 2020 va fi foarte greu, anul 2017 fiind crucial din punct de vedere al fondurilor structurale, a declarat, luni, comisarul european pentru politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )