Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comisarul european pentru mediu, vizita oficiala la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisarul european pentru mediu, vizita oficiala la Bucuresti

Comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime si pescuit, va efectua, astazi, o vizita oficiala la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime si pescuit, Karmenu Vella, face o vizita la Bucuresti

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime si pescuit, Karmenu Vella, face, joi, o vizita la Bucuresti, urmand sa aiba intalniri cu ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si cu alti reprezentanti ai Guvernului, la o masa rotunda la nivel inalt pe tema economiei circulare.

Comisarul european Corina Cretu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

Tariceanu se afla in vizita oficiala in Polonia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se afla, in perioada 6-8 decembrie, intr-o vizita oficiala in Republica Polona, la invitatia omologului sau, Stanislaw Karczewski, maresalul Senatului Republicii Polone.

SORINA PINTEA: Vom elabora un Plan Comun European pentru combaterea cancerului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, la Forumul European de Cancer de la Bruxelles, ca, dupa preluarea de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, va sustine ideea elaborarii unui Plan Comun European pentru combaterea cancerului deoarece toti pacientii europeni au dreptul la tratament egal.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Germania: Presedintele PNL merge la congresul CDU

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se va afla in perioada 7-8 decembrie in Germania, unde va participa la congresul Uniunii Crestin-Democrate CDU), organizat la Hamburg pentru alegerea noii conduceri politice a.

Planul european pentru energie verde, aprobat

Comunitatile care produc energie verde vor primi mai mult sprijin din partea Uniunii Europene. Comitetul Regiunilor a avizat pozitiv planul pentru dezvoltarea acestora, pe baza unui raport facut de un primar din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )