Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 cere Ministerului Justitiei sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu atitudinea procurorului general, Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 cere Ministerului Justitiei sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu atitudinea procurorului general, Augustin Lazar

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 a trimis Ministerului Justitiei o scrisoare in cere ii cere ministrului Tudorel Toader sa sesizeze Inspectia judiciara in legatura cu atitudinea procurorului general, Augustin Lazar, fata de lucarile comisiei si sa faca o evaluare a modului in care el si-a indeplinit atributiile, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Comisia parlamentara de ancheta va cere din nou Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la posibilitatea fraudarii acestor alegeri, dosar care a fost clasat, informeaza Agerpres.

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa-l verifice pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa verifice activitatea.

PSD continua razboiul cu Augustin Lazar. Comisia de ancheta cere Ministerului Justitiei sa sesizeze Inspectia Judiciara

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 a trimis Ministerului Justitiei o scrisoare in cere ii cere lui Tudorel Toader sa sesizeze inspectia judiciara cu privire la atitudinea procurorului general, Augustin Lazar, fata de lucarile comisiei si sa faca o evaluare a modului in care el si-a indeplinit atributiile.

Parlamentarii din comisia de ancheta asupra alegerilor din 2009 pregatesc raportul final si o eventuala sanctiune pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Comisia cere o copie a dosarului de la Parchet

Senatorii si deputatii din Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din anul 2009 pregatesc raportul final.

Parlamentarii din comisia de ancheta asupra alegerilor din 2009 pregatesc raportul final si o eventuala sanctiune pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Senatorii si deputatii din Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din anul 2009 pregatesc raportul final.

Comisia de ancheta solicita din nou Parchetului o copie a dosarului alegerilor din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la.

Guvernul va cere Parlamentului sa demareze o ancheta privind activitatea ANRE din ultimele luni

Premierul Mihai Tudose a afirmat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va cere Parlamentului sa declanseze o ancheta privind activitatea din ultimele luni a Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie, motivul fiind suspendarea licitatiei trimestriale pentru electricitatea necesara clientilor beneficiari de serviciul universal, categorie care include clientii casnici si firmele mici, aferenta trimestrului al treilea al acestui an.

Doua persoane au fost arestate, in ancheta privind ouale contaminate cu insecticid

Sefii unei companii au fost arestati, in ancheta privind contaminarea a milioane de oua cu insecticidul fipronil, in mai multe tari din Europa.

Florin Iordache: Parlamentul va face o ancheta privind scumpirea energiei. ANRE sa ne spuna ce s-a intamplat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache ii raspunde lui Mihai Tudose in privinta anchetei parlamentare cerute de premier pe tema activitatii ANRE si spune, la RFI, ca va exista fie o comisie de ancheta, fie o investigatie realizata de comisiile de Industrii.

Doua persoane, arestate in Olanda in ancheta privind ouale contaminate

Aproximativ 700. 000 de oua din ferme olandeze, ce ar putea fi contaminate cu Fipronil, au fost distribuite in Marea Britanie, a anuntat Agentia britanica pentru Standarde Alimentare FSA), citata de BBC News. intre timp, in Olanda au fost arestate doua persoane in cadrul anchetei, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )