Libnet.ro
UNICEF

21:45

Complexul Energetic Hunedoara a schimbat sefii unor sucursale, pentru ineficienta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Complexul Energetic Hunedoara a schimbat sefii unor sucursale, pentru ineficienta

Conducerea executiva a Complexului Energetic Hunedoara a decis schimbarea conducerilor exploatarilor miniere Livezeni si Lupeni si a Sucursalei Electrocentrale Deva, pe fondul lipsei de eficienta in implementarea masurilor de reducere a pierderilor si a nerealizarii productiei de carbune necesara functionarii celor doua termocentrale. continuă pe Ziarul Bursa

Complexul Energetic Hunedoara a schimbat sefii unor sucursale pentru ineficienta

Complexul Energetic Hunedoara a parcurs prima etapa a programului de reorganizare prin transformarea punctelor de lucru, reprezentate de exploatarile miniere, in sucursale, si prin infiintarea unei sucursale de prestari de servicii.

Complexul Energetic Hunedoara a schimbat sefii unor sucursale, pentru ineficienta

Conducerea executiva a Complexului Energetic Hunedoara a decis schimbarea conducerilor exploatarilor miniere Livezeni si Lupeni si a Sucursalei Electrocentrale Deva, pe fondul lipsei de eficienta in implementarea masurilor de reducere a pierderilor si a nerealizarii productiei de carbune necesara functionarii celor doua termocentrale.

Cum a periclitat directorul general al CE Oltenia relatia societatii cu CEC Bank. PLUS Cum poate intra un mamut energetic in insolventa din cauza unor declaratii defaimatoare

Relatia dintre Complexul Energetic Oltenia si CEC Bank pare a fi compromisa, existand riscul ca banca sa ceara societatii creditul exigibil anticipat, fapt care ar aduce compania in pragul falimentului. Totul a pornit de la unele afirmatii defaimatoare la adresa bancii facute de directorul general al CE Oltenia, Laurentiu Ciurel, pe data de 10 martie, la Antena 3. Potrivit unei scrisori a CEC Bank, din cauza acelor declaratii, banca poate face uz de drepturile contractuale, solicitand anticipat rambursarea imediata a doua credite in valoarea de 210 milioane de lei. Pana in acest moment, Laurentiu Ciurel nu a transmis catre HotNews. ro niciun punct de vedere legat de acuzatiile bancii. Vezi in text scrisoarea CEC Bank si ce prevedere din contractul de mandat al directorului general CE Oltenia i-ar putea aduce demiterea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )