Libnet.ro
UNICEF

23:30

O comuna din Vrancea a ramas fara primar. in Tanasoaia vor avea loc noi alegeri

B1 B1,
O comuna din Vrancea a ramas fara primar. in Tanasoaia vor avea loc noi alegeri

Comuna vranceana Tanasoaia a ramas fara primar, in conditiile in care edilul Romeo Vulpe a primit o condamnare definitiva de trei ani cu suspendare pentru fraudarea fondurilor europene. El a condus. continuă pe B1

O comuna din Vrancea a ramas fara primar. in Tanasoaia vor avea loc noi alegeri

Comuna vranceana Tanasoaia a ramas fara primar, in conditiile in care edilul Romeo Vulpe a primit o condamnare definitiva de trei ani cu suspendare pentru fraudarea fondurilor europene. El a condus.

Noi alegeri intr-o comuna din Vrancea. Greseala care l-a costat functia pe primar

Chiar inainte de sarbatorile de Craciun si intrarea intr-un nou an, comuna vranceana Tanasoaia a ramas fara primar, pentru ca edilul Romeo Vulpe, care a condus comunitatea vreme de doua decenii, a primit o condamnare definitiva.

Ce surpriza a primit Catalin Botezatu. Lidia Buble l-a uimit total, a ramas fara cuvinte

Lidia Buble este sensibilitatea lui Catalin Botezatu, lucru afirmat de creatorul de moda cu fiecare ocazie cand este mentionat numele artistei. Dar daca pana acum elogiile au fost cuprinzatoare, de azi vor trece la un alt nivel, caci solista l-a surprins intr-un mod inedit pe criticul vestimentar. Catalin Botezatu, uimit de Lidia Buble. Ce surpriza .

in sfarsit! Ce au facut Andreea Balan si Tiberiu Argint chiar acum. Toti au ramas fara cuvinte

Dupa o lunga perioada de timp in care s-au ascuns de ochii publicului, din dorinta de a trai o poveste de iubire in liniste, Andreea Balan si Tiberiu Argint au inceput sa se afiseze la brat in spatiul public. E drept ca e vorba despre unele fotografii surprinse de fotoreporteri, dar cert este ca pana .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )