Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |Recomandarile autoritatilor pentru a preveni raspandirea COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Recomandarile autoritatilor pentru a preveni raspandirea COVID-19

Numarul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus a crescut vertiginos in ultimele zile, Romania aflandu-se acum in al doilea scenariu de raspuns la infectia cu COVID-19. in aceste conditii autoritatile. continuă pe B1

Patronii IMM din Romania cer modificarea Codului muncii, pentru a preveni raspandirea coronavirusului COVID 19

Patronii de firme mici si mijlocii din Romania reuniti in Consiliul National al IMM-urilor solicita luni statului sa modifice Codul muncii pentru a flexibiliza mai mult procedurile care permit lucrul de acasa si munca temporara.

PENTRU A PREVENI RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI CNE solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani

Consiliul National al Elevilor solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani pentru a preveni raspandirea coronavirusului si afirma ca autoritatile publice locale trebuie sa respecte legea privind dotarea scolilor cu materiale igienico-sanitare nu doar in situatii de criza, ci permanent.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Coronavirus. Romania interzice pentru 6 luni exportul de medicamente care au legatura cu coronavirusul

Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca se suspenda pentru o perioada de 6 luni distributia in afara teritoriului Romaniei a medicamentelor si a tuturor produselor sanitare care au legatura cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pentru COVID-19.

Coronavirus lasa China pentru Italia

Italia a ajuns pe locul doi global la victimele de Coronavirus, insa are un ritm mult mai accelerat .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )