Libnet.ro
UNICEF

23:15

Coronavirus: Sase luni de pandemie in cifre

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Sase luni de pandemie in cifre

La 11 martie 2020 Organizatia Mondiala a Sanatatii declara epidemia de COVID-19 drept pandemie, considerand ca noul coronavirus poate fi tinut sub control. Peste 120. 000 de persoane contractasera SARS-CoV-2 pana la momentul respectiv si in jur de 4. 200 isi pierdusera viata, majoritatea in regiunea Wuhan a Chinei continentale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Dieta minune - Cum poti arata la doar sase luni distanta

Persoanele care se lupta cu kilogramele in plus au incercat de-a lungul timpului, unele cu succes - altele nu prea, tot felul de diete care mai de care mai mediatizate si mai laudate. Instagram, locul unde aproape orice este posibil, propune una de ultima generatie, la care rezultatele sunt mai mult decat vizibile in doar sase luni.

IN SASE LUNI Spania a pierdut 40 de milioane de turisti si 50 de miliarde de euro

Ca urmare a restrictiilor si a carantinei impuse in numeroase tari in scopul combaterii pandemiei de coronavirus, Spania va incheia perioada ianuarie-august cu circa 40 de milioane de turisti straini in minus fata de anul precedent, care ar fi cheltuit in tara aproximativ 50 de miliarde de euro.

Salariatii termocentralei Mintia din Hunedoara protesteaza in curtea unitatii, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit anumite drepturi banesti pe ultimele sase luni

Protest la termocentrala Mintia din judetul Hunedoara. Sute de salariati scandeaza marti, pentru a doua zi consecutiv, pentru ca nu si-au primit drepturile banesti pe ultimele sase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )