Libnet.ro
UNICEF

09:01

Covasna: Doua persoane ranite intr-un accident feroviar la Ozun

Antena3 Antena3,
Covasna: Doua persoane ranite intr-un accident feroviar la Ozun

Doua persoane au fost ranite intr-un accident feroviar petrecut duminica seara pe raza localitatii Ozun, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, scrie Agerpres. Purtatorul de. continuă pe Antena3

Doua persoane, ranite intr-un accident rutier la intersectia dintre Centura Capitalei si autostrada A2

Doua persoane au fost ranite si transportate la spital, in urma unui accident care a avut loc, sambata dimineata, la intersectia dintre Centura Capitalei, in judetul Ilfov, si Autostrada Soarelui.

Prahova: Sase persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident

Sase persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza, pe DN1A, Centura de Est a municipiului Ploiesti, pe raza localitatii Berceni, informeaza Agerpres. O dubita care se deplasa.

Accident pe DN 79. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit, miercuri seara, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 79 Arad - Oradea, in zona situata intre comuna Zimandul Nou si intersectia DN 79 cu drumul judetean DJ 792 C, Santana - Curtici.

VIDEO Accident rutier pe traseul Chisinau-Orhei: Doua persoane si-au pierdut viata

Doi barbati, in varsta de 29 si 40 de ani, au murit intr-un accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 7 iulie.

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta s-a prabusit, iar doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta cu motor s-a prabusit, duminica dupa-amiaza, iar doua persoane au fost ranite. Incidentul a fost semnalizat la numarul.

Impact nimicitor pe DN 79! Doua persoane au murit, dupa ce un autoturism a intrat intr-un camion

Doi barbati si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut miercuri seara pe DN 79 Arad - Oradea, in zona situata intre comuna Zimandul Nou si intersectia DN 79 cu drumul judetean DJ 792 C, Santana - Curtici.

Irak: 30 de persoane au murit si 50 au fost ranite, intr-un atac al gruparii SI asupra unui mausoleu siit

30 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la 80 de kilometri de Bagdad. Atacul, atribuit gruparii Stat Islamic, a vizat un mausoleu siit .

UPDATE Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit intr-un lac din Parcul Comana din judetul Giurgiu. Pasagerul, cetatean strain, a murit

Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit, duminica, in jurul orei 17. 00, in apropierea localitatii Comana, din judetul Giurgiu, anunta News. ro. La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD, echipajul medical acordand asistenta persoanelor aflate in aparatul de zbor, a declarat pentru News. ro secretarul de stat Raed Arafat. UPDATE 1: Pilotul paramotorului prabusit intr-un lac din Parcul Comana este seful Aerodromului ComanaUPDATE 2: Pasagerul din paramotor, cetatean strain, a murit.

Sapte persoane ranite la Iasi, dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz

Patru pasageri ai unui autoturism si trei persoane care asteptau pe o banca dintr-o statie de autobuz din Iasi au fost raniti, vineri dupa-amiaza, dupa ce soferul masinii, care are carnet de conducere de numai trei luni, a pierdut controlul volanului si a intrat in statie.

Doua studente din Timisoara au fost ranite intr-un atac armat din Serbia soldat cu 25 de victime

In atacul armat produs pe 2 iulie in orasul sarb Zitiste au fost ranite si doua tinere de etnie romana, studente ale Universitatii de Vest din Timisoara, informeaza Adevarul. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )