Libnet.ro
UNICEF

01:05

Credit de peste 22 de milioane de euro, accesat de Primaria Oradea. Banii vor merge in cofinantari

Adevărul Adevărul,
Credit de peste 22 de milioane de euro, accesat de Primaria Oradea. Banii vor merge in cofinantari

Peste 22 de milioane de euro. Acesta este imprumut luat de Primaria Oradea de la Banca Europeana de Investitii B. Contractul a fost semnat de primarul Ilie Bolojan, banii urmand sa fie folositi pentru cofinantarea anumitor proiecte cu finantare europeana. continuă pe Adevărul

Cresterea pretului cafelei a dus piata cafelei la peste 400 milioane euro

Valoarea pietei cafelei in Romania a fost de aproape 420 de milioane de Euro anul trecut, in usoara scadere fata de 2013, arata un studiu PwC Romania.

Noua persoane aduse la audieri pentru evaziune de peste 7 milioane de euro

Noua persoane au fost duse la audieri in urma perchezitiilor facute in Bucuresti si patru judete. Acestea sunt audiate intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sapte milioane de euro. Surse.

Perchezitii in Bucuresti si alte judete intr-un dosar de evaziune: Prejudiciul este estimat la peste 7 milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro. Vor fi dusi la audieri 16 reprezentanti ai unor societati comerciale, pe numele carora au.

Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Compania austriaca Immofinanz, cu active imobiliare de peste 950 milioane euro in Romania, incearca din nou sa intre in actionariatul CA Immo, de asemenea activa pe piata locala, printr-o oferta de preluare de peste 530 milioane de euro, care vizeaza.

Perchezitii in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro

Sediile unor societati din Bucuresti, Bihor, Ilfov, Dolj si Covasna si locuintele reprezentantilor a 18 firme suspectati ca, printr-un circuit evazionist, au produs un prejudiciu de peste sapte milioane de euro sunt perchezitionate, marti, de politisti, care vor duce la audieri 16 persoane.

Deva implementeaza proiecte urbane de peste 2,5 milioane euro

Primaria Deva si Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Vest au semnat, astazi, contractele de finantare pentru proiectele Amenajare Piata Arras si Reabilitarea si refunctionalizarea spatiului public urban Bulevardul Dacia si zona adiacenta, finantate prin fonduri europene de peste doua milioane si jumatate de euro.

Gral Medical a investit 1,5 milioane euro in doua clinici

Reteaua medicala privata Gral Medical continua proiectele de investitii initiate in ultimii ani si a infiintat, la inceputul lui 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Capitala si Ploiesti, dupa o investitie de peste 1,5 milioane euro, ajungand, astfel, la 14 laboratoare, 11 clinici si un spital privat OncoFort), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Raiffeisen International ar putea avea pierderi si anul acesta, estimate la 550 milioane euro

Actualizare 13:50 Raiffeisen Romania, profit net cu 9% mai mare anul trecut Raiffeisen Bank a realizat, anul trecut, in tara noastra, un profit net de 113 milioane euro, in crestere cu 9%, fata de 104 milioane euro in 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei, continand situatiile financiare IFRS auditate.

Europa pune la bataie 70 milioane euro pentru combaterea contrabandei

Lupta impotriva cotrabandei cu tutun continua sa fie un domeniu important de interes in cadrul programului antifrauda Hercule III, finantat din fonduri europene, dimensionat la 104,9 milioane euro, in perioada 2014-2020.

Romanian Business Consult, cifra de afaceri de 15,8 milioane euro

Romanian Business Consult RBC) a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 15,8 milioane euro, estimand ca, in acest an, indicatorul se va majora cu 10%, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )