Libnet.ro
UNICEF

09:15

Crimele din Caracal: Calvarul prin care a trecut tatal Alexandrei, nevoit sa sparga usile caselor unde se banuia ca ar fi sechestrata fata

Adevărul Adevărul,
Crimele din Caracal: Calvarul prin care a trecut tatal Alexandrei, nevoit sa sparga usile caselor unde se banuia ca ar fi sechestrata fata

Alexandra Macesanu, copila de numai 15 ani, a incercat din rasputeri sa se salveze, oferind semnalmentele ucigasului sau, tatal sau participand impreuna cu politistii la descinderile care au avut loc joi dimineata in presupusele locuri in care aceasta ar fi fost sechestrata. continuă pe Adevărul

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila isi pune cenusa in cap pentru incapacitatea autoritatilor, dar gafeaza la randul sau. Ce a spus premierul de orele la care tanara ceruse ajutor (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a iesit public, sambata, in conferinta de presa pentru a incerca sa mai spele din rusinea autoritatilor romane care au esuat in a salva viata unei tinere care le-a dat to.

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Cum il descriu vecinii pe presupusul criminal din Caracal. Un om ascuns, dificil, ursuz, cu un trecut tulbure. Uneori din curtea lui iesea un miros urat

Tanti Lida, 78 de ani, spune ca inca din copilaria ei, mama o atentiona sa nu intre in curtea lui Gheorghe Dinca, poreclit Popicu. Si interdictia i-a ramas intiparita in memorie: Prinsesem mare frica.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Petitie online in cazul presupusului criminal din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru presupusul criminal din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lamuresc misterul

Alexandra Macesanu, tanara ucisa cu brutalitate intr-o locuinta din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Chiar si asa, politistii au ajuns la ea dupa 19 ore. STS si Politia Romana au dat vina unii pe altii privind localizarea apelului. Pana a fost prea tarziu. Alexandra Macesanu a fost data .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )