Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristian Pomohaci a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului

Antena3 Antena3,
Cristian Pomohaci a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului

Fostul preot Cristian Pomohaci, al carui apel la decizia de caterisire s-a discutat, joi, de catre Consistoriul Mitropolitan, a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului de la Sibiu. La. continuă pe Antena3

Nou termen la Mitropolia Ardealului in dosarul fostului preot Cristian Pomohaci

Mitropolia Ardealului are programat pentru joi un nou termen de judecata in cazul fostului preot Cristian Pomohaci, dupa ce la termenul anterior din 19 septembrie acesta a solicitat, in scris, membrilor Consistoriului Mitropolitan, posibilitatea de a studia dosarul in apelul pe care l-a formulat la decizia prin care a fost caterisit din preotie.

Cristian Pomohaci afla joi daca poate sa ramana preot. Constitoriului Mitropolitan va judeca apelul

Fostul preot Cristian Pomohaci incearca, joi, sa ii convinga pe reprezentantii Constitoriului Mitropolitan ca merita sa ramana preot, la Sibiu urmand sa se judece apelul la caterisirea.

Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire va fi discutat joi de Mitropolia Ardealului

Fostul preot Cristian Pomohaci incearca, joi, sa ii convinga pe reprezentantii Constitoriului Mitropolitan ca merita sa ramana preot, la Sibiu urmand sa se judece apelul la caterisirea.

Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire este discutat astazi de Mitropolia Ardealului

Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire este discutat astazi de Mitropolia Ardealului, la termenul precedent acesta cerand o amanare, in vederea studierii dosarului de fond.

Era fotografia lor preferata de nunta. Doar ca atunci cand s-au uitat mai bine, au avut un soc. Nu erau doar ei in poza (FOTO)

Era fotografia lor preferata de nunta, doar ca atunci cand Kevin Matthew Dennis din Virgina, SUA, s-a uitat mai bine la poza, a avut un adevarat soc. in imagine, chiar in spatele lor aparea.

VIDEO Pomohaci, final de judecata: fostul preot s-a ascuns de ochii lumii intr-o masina imprumutata. A lui s-a stricat dupa o amenda

Mai bine de sapte ore a petrecut fostul preot Cristian Pomohaci in sediul Arhiepiscopiei Sibiului, acolo unde s-a judecat apelul impotriva caterisirii. Si tot atatea ore l-au asteptat la poarta si o mana de sustinatori. Degeaba: fostul preot acuzat de pedofilie a plecat ascunzandu-se intr-o masina cu geamuri fumurii.

Fostul preot Pomohaci a plecat de la judecata Consistoriului Mitropolitan dupa 7 ore, inainte sa afle verdictul

Fostul preot Cristian Pomohaci a plecat joi de la judecata Consistoriului Mitropolitan dupa 7 ore, evitand presa si pe sustinatorii lui, inainte sa afle verdictul pronuntat in ceea ce-l priveste, potrivit Agerpres.

Caru' cu vedete:Prima aparitie a lui Cristian Pomohaci dupa ce s-a spus ca s-ar fi spanzurat! A cantat gratis la un festival;Tudor Chirila a iubit-o in secret pe Andreea Esca;Oana Zavoranu si-a batut sotul cu pantoful si l-a dat afara din casa

Burlacul Andrei Andrei s-a casatorit. Cum au aratat mirele si mireasa in cea mai fericita zi din viata lor. De ceva vreme, Andrei Andrei este mutat la Dubai, acolo unde se ocupa. Bunica lui Brad Pitt a murit fara sa apuce sa-l mai vada! Actorul a abandonat-o intr-un azil acum 10 ani. Betty Russell s-a stins din viata la varsta de 95 de ani, pe 14 septembrie. Batrana, careia familia ii spunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )