Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cristiano Ronaldo a profitat de gala The Best Fifa Football Awards pentru a isi prezenta noua cucerirea: Vezi cine este noua sa iubita si cum arata (FOTO)

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a profitat de gala The Best Fifa Football Awards pentru a isi prezenta noua cucerirea: Vezi cine este noua sa iubita si cum arata (FOTO)

Cristiano Ronaldo a fost premiat luni de catre FIFA cu trofeul pentru cel mai bun jucator al anului 2016. Atacantul lui Real Madrid a profitat de evenimentul de la Zurich pentru a iesi public cu ultima sa. continuă pe B1

2016, fara niciun dubiu anul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Real, desemnat The Best FIFA Football Awards

Desi nu mai era niciun dubiu, inca o data a fost confirmat faptul ca Ronaldo a fost jucatorul anului 2016. Dupa premiile primite anul trecut un alt trofeu va ajunge in vitrina atacantului lui Real.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, in varsta de 31 de ani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2016 in cadrul galei The Best FIFA Football Awards 2016, de la Zurich, primul eveniment organizat dupa ce forul international a intrerupt parteneriatul cu revista France Football, noteaza Mediafax.

FOTO Cristiano Ronaldo si-a adus iubita la gala FIFA. Portughezul a primit premiul The Best, Ranieri a fost desemnat cel mai bun antrenor

Cristiano Ronaldo si-a trecut in vitrina si trofeul FIFA - The Best, acordat celui mai bun jucator al anului. FIFA s-a separat din acest an de France Football, care acorda Balonul de Aur.

CR 4 Baloane de Aur. Ronaldo ar urma sa castige astazi sipremiul FIFA The Best

Cristiano Ronaldo si-a prezentat, sambata, pe Santiago Bernabeu, cele patru trofee Ballon dOr din palmaresul sau, in compania selecta a altor cinci castigatori care au evoluat la Real Madrid. Portughezul are sanse mari sa obtina si premiul FIFA The Best.

Cristiano Ronaldo, GHETE CU TALPA DE AUR la primul sau meci din 2017 (FOTO)

In meciul Real Madrid Granada, Ronaldo a purtat o pereche speciala de ghete,placata cu talpa de aur. Fotbalistul si-a prezentat cele patru Baloane de Aur castigate de-a lungul carierei. Cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )