Libnet.ro
UNICEF

22:45

Crucea arhiepiscopala, rasplata pentru 11 localnici salvatori ai victimelor accidentului aviatic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Crucea arhiepiscopala, rasplata pentru 11 localnici salvatori ai victimelor accidentului aviatic

Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava avionului, vor primi crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie. continuă pe Wall-Street Ro

Prima distinctie pentru salvatorii din Apuseni: Crucea Arhiepiscopala de la Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia

Un numar de 11 localnici din comuna Horea, implicati in actiunea de cautare si salvare a victimelor accidentului aviatic produs luni in Muntii Apuseni, vor primi Crucea Arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia.

Avertizari de ceata si polei pentru 11 judete din Transilvania si Moldova.

11judete din Transilvania si Moldova se afla sub cod galben de ceata si polei, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 8,05 si 11,00, local in judetele Harghita, Alba si Covasna, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, inclusiv in municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala ceata, care va determina o vizibilitate redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, intre orele 8,00 si 14,00, local in judetele Suceava, Botosani, .

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )