Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum arata utilizatorul mediu de internet mobil din Romania

Adevărul Adevărul,
Cum arata utilizatorul mediu de internet mobil din Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a actualizat pe Veritel. ro aplicatia de comparare a ofertelor telecom valorile care configureaza profilul utilizatorului ocazional, mediu si intensiv de servicii de telefonie mobila si internet pe mobil, pe baza celor mai recente date statistice colectate de Autoritate de la operatori in anul 2013. continuă pe Adevărul

Relatari despre comunism si filme dublate pe ascuns de vocea libertatii din Romania, intr-un articol din The New York Times

Relatari din Romania comunista si modul in care Irina Margareta Nistor a devenit celebra in tara noastra sunt prezentate intr-un articol si intr-un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu,.

Piata auto din Romania a crescut cu peste 15% in ianuarie

Piata auto din Romania a inregistrat in ianuarie o crestere de 15,5%, la 4. 797 de unitati, o crestere similara avand si autoturismele, de 15,6%, la 3. 855 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Ordinul Arhitectilor din Romania cere Camerei Deputatilor sa renunte la proiectul legislativ prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate

Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Serban Tiganas, a declarat pentru HotNews. ro ca initiativa legislativa de la Camera Deputatilor prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate este defavorabila interesului public, favorizand disproportionat interesele private ale proprietarilor in contextul in care starea generala a spatiilor publice si in special a spatiilor verzi este proasta atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Serban Tiganas le cere initiatorilor sa renunte complet la aceasta propunere.

Italia se afla pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, in domeniul agricol

Italia se afla, in domeniul agricol, pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, demonstrand interesul strategic al comunitatii italiene pentru agricultura romaneasca, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google.ro. Vezi cum

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google. ro, prin Google Ad Grants , un program lansat de compania americana si care ofera organizatiilor non-profit posibilitatea de a-si face cunoscute initiativele in baza a 10. 000 de dolari pe luna.

Cat consuma in medie un utilizator roman de telefonie si internet pe mobil: 100 MB de trafic de internet, 60 de SMS-uri nationale, 202 minute in retea si 30 de minute in afara retelei

In Romania, utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet mobil consuma lunar 100MB trafic de internet, trimite 60 de SMS-uri nationale din care 57 in retea proprie si 3 in afara retelei) si vorbeste in medie 202 minute in retea din care 201 catre mobil si 1 catre fix) si 30 de minute in afara retelei din care 23 catre mobil si 7 catre fix), profil rezultat pe baza datelor statistice referitoare la consumul de servicii telecom centralizate de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Polonezii de la ABC Data iau cu asalt piata locala de distributie: 'Vrem sa facem din Romania un hub regional'

ABC Data, cel mai mare distribuitor de echipamente IT din Europa de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, si-a anuntat in mod oficial intrarea pe piata locala si tinteste ca in urmatorii ani sa faca din tara noastra un hub regional de dezvoltare.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

3.500 de companii ameninta ca isi muta afacerile din Romania.

Administratia combinatului ArcelorMittal Galati a dat publicitatii o scrisoare deschisa, pe care 3. 500 de companii din metalurgie, industria chimica si industria sticlei, Asociatia Marilor Consumatori Industriali de Energie si federatii patronale din industrie, precum si confederatia Cartel Alfa si federatiile Metarom si Familia si federatii sindicale din metalurgia neferoasa si petrochimie, o adreseaza tuturor decidentilor politici. Destinatarii sunt de la presedintele Traian Basescu si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )