Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Negru, reactie vehementa dupa calificarea Romaniei in semifinalele Mondialelor de handbal

Antena3 Antena3,
Dan Negru, reactie vehementa dupa calificarea Romaniei in semifinalele Mondialelor de handbal

Am avut dreptate: meciul a facut ieri pe Dolce audiente ultra-modeste. Nu l-a vazut nimeni! Zero si ceva cota de piata!!! In seara in care Romania s-a calificat intr-o semifinala de Campionat Mondial, cel mai urmarit. continuă pe Antena3

Reactii dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial. Cristina Neagu plateste polite: Sa le fie rusine

Romania a tinut piept Danemarcei si, dupa doua reprize de prelungiri, s-a impus la un gol diferenta, scor 31-30, calificandu-se in semifinalele Campionatului Mondial.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

Tomas Ryde, antrenorul tricolorelor, dupa calificarea in semifinalele Mondialului: Hai Romania!

E bine acum. Am incercat sa nu fiu emotiv in acest meci, am incercat sa gasesc cele mai bune solutii in acest meci. Problema a fost ca am jucat impotriva apararii daneze. Cristina a atacat fantastic. Sunt.

Cum va fi Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1

Dan Negru, supranumit Regele audientelor pregateste un nou maraton de divertisment la Antena 1. Iata cum va arata Revelionul prezentat de el la Antena 1 la finalul acestei luni.

CM Handbal (f) Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinale: Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa 3 infrangeri

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale CM, a multumit fanilor romani pentru sustinere, adaugand ca trebuie sa le fie rusine celor care au adus critici dupa trei infrangeri consecutive in grupa D, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )