Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dan Petrescu se gandeste la plecarea din Romania: Mi-e sila

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu se gandeste la plecarea din Romania: Mi-e sila

Abia revenit in fotbalul romanesc in aceasta vara la CFR Cluj, Dan Petrescu se declara dezamagit de atacurile din ultimele zile indreptate impotriva echipei pe care o antreneaza. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, mesaj surprinzator dupa ce adversarii CFR-ului au acuzat Clujul de jocuri de culise: Mi-e sila si greata. imi vine sa plec

Dan Petrescu a venit cu un mesaj surprinzator, dupa ce adversarii CFR-ului din acest sezon au acuzat arbitrajul din meciurile cu clujenii. Potrivit Prosport, CFR Cluj a avut un parcurs aproape perfect de la.

BBC, reportaj despre industria videochat-ului din Romania, o piata de peste 100 de milioane de euro/ 'Studiem Freud si o multime de psihologie..'

BBC publica in editia online de joi un reportaj despre industria videochat-lui din Romania, sectorul cu cea mai rapida crestere din domeniul pornografiei globale. In Romania, mii de femei lucreaza in domeniu din studiouri si de acasa. Este o piata care functioneaza non-stop, majoritatea clientilor conectandu-se din America de Nord si Europa de Vest, apreciaza jurnalistii britanici. Conform datelor oficiale, Romania este lider mondial al pietei de videochat, valoarea anuala a afacerilor fiind de 100 de milioane de euro.

Christoph Daum, jignire oribila la adresa singurului cotidian de sport din Romania

Antrenorul nationalei Romaniei, Christoph Daum, jineste grav, singurul ziar de sport din Romania, Gazeta Sporturilor. intr-un interviu acordat realitatea. net, Daum comenteaza un sondaj facut pe.

Bancile din Romania riposteaza dupa mesajul dur al premierului Mihai Tudose

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia bancilor din Romania la cele mai recente declaratii ale premierului Mihai Tudose, care le reproseaza ca raporteaza anual.

VIDEO. DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Politistii i-au anuntat disparitia abia dupa 15 zile. Corpul de control: Politstul insarcinat cu supravegherea este banuit

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Politistii i-au anuntat disparitia abia dupa 15 zile

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Abraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

Numele unei cunoscute televiziuni de sport din Romania dispare din grila TV

Numele unei cunoscute televiziuni de sport din Romania dispare din grija TV. Televiziunea Dolce Sport va deveni Telekom Sport, demarand deja procedurile legale pentru aprobarea procesului de rebranding, a.

Lovitura pentru bancile incorecte din Romania. Toti romanii cu card la acestea sunt vizati

Pe masa cu un proiect de ordonanta pentru modificare Codului Fiscal care vizeaza profiturile institutiile financiare, premierul Mihai Tudose lanseaza un atac dur la bancile din Romania. Mihai Tudose a.

DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Sentinta se pronunta vineri

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Abraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

Zilele Diasporei se extind in peste 22 de administratii locale din Romania

In urma conceptului lansat de RePatriot in 2016, in 2017 s-a triplat numarul de localitati din Romania care sarbatoresc Zilele Diasporei prin evenimente pentru romanii de peste hotare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )