Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu ramane sub control judiciar

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar. Voiculescu trebuie sa mearga la Politie luni si vineri. Aceasta decizie nu este definitiva, astfel ca hotararea tribunalul poate sa fie contestata in. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucuresti

UPDATE11:24 Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de santaj, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins, joi, cererea de ridicare a.

Curtea de Apel Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a lui Rusanu, Carabulea si Mirzac

Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, cercetarea sub control judiciar a fostului presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu, a omului de afaceri Ilie Carabulea si a lui Marian Mirzac, inlocuind, astfel, masura arestului la domiciliu a celor trei.

Medic oncolog de la Targu Mures, retinut de procurori pentru mita, pus sub control judiciar de magistratii de la Targu Mures

Seful Departamentului Oncologic de la Spitalul Judetean Miercurea Ciuc a fost pus sub control judiciar de magistrati, el fiind cercetat intr-un dosar de luare de mita. Este vorba despre Csongor Csiki, medic specialist in oncologie medicala, coordonator al Programului national de oncologie pentru judetul Harghita. procurorii spun ca ar fi luat spaga de la 98 de persoane.

Cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a masurii controlului judiciar a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a respins joi plangerea lui Dan Voiculescu prin care acesta solicita ridicarea controlului judiciar impus de procurorii anticoruptie in dosarul in care fondatorul Partidului Conservator este acuzat de santaj. Decizia nu este definitiva, iar Voiculescu poate face contestatie.

VIDEO Dan Voiculescu, intampinat de un protestatar la Politia Ilfov. Barbatul i-a aruncat cateva bancnote in fata lui Voiculescu

Dan Voiculescu a fost implicat intr-un incident miercuri dimineata, cand s-a prezentat la Politia Ilfov, el fiind cercetat sub control judiciar. Un protestatar i-a aruncat cu bani in fata fondatorului Partidului Conservator, reprosandu-i maniera necinstita in care a facut avere, dar si probleme mari pe care le are in justitie, potrivit B1 TV.

Tribunalul Bucuresti decide astazi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

ACTUALIZARE 11:15 Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de santaj, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins, astazi, cererea de ridicare a masurii, dispusa de procurorii anticoruptie.

Tribunalul Bucuresti decide joi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti se va pronunta, joi, in legatura cu contestatia omului de afaceri, Dan Voiculescu, la masura controlului judiciar dispusa de DNA in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus saptamana trecuta punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de Dan Voiculescu si il acuza ca ar fi constrans trei oameni de afaceri sa incheie contracte de publicitate cu trustul sau de presa, sub amenintarea ca ar putea deveni subiecte ale unor campanii de discreditare.

Tribunalul Bucuresti decide joi daca ridica controlul judiciar in cazul lui Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti judeca, joi, contestatia lui Dan Voiculescu la masura controlului judiciar dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de santaj, relateaza Evenimentul.

Tribunalul Bucuresti decide daca ridica controlul judiciar in cazul lui Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti judeca, joi, contestatia lui Dan Voiculescu la masura controlului judiciar dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de santaj, relateaza Evenimentul.

Tribunalul Bucuresti decide astazi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca il va scapa pe Dan Voiculescu de masura controlului judiciar dispusa de DNA in dosarul in care este acuzat de santaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )