Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Patronul restaurantului de tip fast-food din Capitala, locul unde a mancat shaorma un copil de trei ani inainte de a muri, a fost audiat luni de cei de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei, conform unor surse. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Ce spun analizele de laborator

Primele rezultate ale probelor prelevante in cazul copilului de 3 ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase pun sub semnul intrebarii prima pista ca decesul ar fi avut la baza faptul ca acesta a mancat sh.

Directorul DSVSA Bucuresti, despre cazul copilului decedat dupa ce ar fi mncat shaorma: Primele rezultate din probele alimentare prelevate sunt negative

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la unitatea respectiva nu s-au gasit deficiente atat de grave care sa conduca la o situatie de genul acesta, a declarat sambata, pentru Agerpres, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu.

Anuntul autoritatilor, in cazul copilului mort dupa ce ar fi mancat shaorma. Ce arata analizele

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative, in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la.

Nu mai sunt bani de pensii? Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii!

Incertitudinele privind Pilonul II de pensii provoaca efecte importante in piata, atrag atentia analistii. in opinia mea, este posibil ca unul dintre motivele pentru care piata scade sa fie dat.

Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Patronul restaurantului fast-food din Bucuresti unde copilul de trei ani care a decedat suspect zilele trecute ar fi mancat shaorma a dat o declaratie luni la sediul Politiei Capitalei privind acuzatiile aduse de p?.

Parchetul a cerut o expertiza toxicologica n cazul copilului decedat dupa ce a mncat o shaorma

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut o expertiza toxicologica in cazul baietelului de trei ani care a murit dupa ce a mancat o shaorma, fiind deschis si un dosar penal pentru moarte suspecta, transmite Mediafax.

Masinile Diesel, interzise oficial: Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii: in ce orase nu se mai poate circula!

Interzicerea circulatiei masinilor diesel poluante in orasele din Germania, ca urmare a unei hotarari istorice a unei instante de judecata va avea consecinte inclusiv in Europa de Est. in Ungaria exista deja.

Daca ai o masina la mana a doua, trebuie sa iei urgent masuri: Ce decizie de ultima ora au anuntat autoritatile!

Guvernul Romaniei va trebui sa asigure rambursarea integrala si imediata a taxelor de inmatriculare a vehiculelor second hand achizitionate din alte state membre, potrivit unui document transmis de catre Comisia.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse valabile in ora urmatoare in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )