Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEPUTATUL MIHAELA HUNCA: Pro Romania nu va vota Guvernul Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEPUTATUL MIHAELA HUNCA: Pro Romania nu va vota Guvernul Citu

Deputatul Mihaela Hunca a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Pro Romania nu va vota in Parlament cabinetul propus de premierul desemnat Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Pro Romania va vota un premier care nu apartine niciunui partid

Pro Romania va vota un premier care nu apartine niciunui partid, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Victor Ponta, mentionand ca nu va sustine un alt Guvern Orban, fara Orban, relateaza Agerpres.

Pro Romania Buzau il pierde pe Viorel Stefu, recent ales presedinte al organizatie municipale

Apar tensiuni in Pro Romania, dupa inscrierea in partid a lui Constantin Ionescu, fost lider PNL Buzau, filiala municipala. Comisarul sef in rezerva Viorel Stefu a anuntat, miercuri, ca a demisionat din calitatea de membru al partidului politic Pro Romania si presedinte al organizatiei municipale, alaturi de alti sapte vicepresedinti.

Stefan Torcarescu, candidatul Pro Romania pentru Primaria municipiului Ramnicu Sarat

Stefan Torcarescu este candidatul Pro Romania pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Sarat. Anuntul a fost facut de coordonatorul Pro Romania Buzau, Felix Rache. Acesta este convins ca ramnicenii il simt aproape pe profesorul Stefan Torcarescu, fost viceprimar al orasului, iar experienta acestuia in administratia locala reprezinta un aspect important.

Surse: Ce ministri noi apar in Guvernul Citu

Liberalii se vor misca repede cu depunerea programului de guvernare al Cabinetului Citu si cu noua lista de ministri, aproape identica celei din Guvernul Orban. Nume noi ar urma sa fie la Finante si la Dezvoltare, potrivit unor surse politice. De asemenea, Ludovic Orban cel mai probabil nu va intra in noul Guvern.

Surpriza pe scena politica. Guvernul Citu, sustinut din PSD

Lucian Romascanu face dezvaluiri surprinzatoare pe scena politica. Senatorul PSD sustine ca social democratii sunt deschisi oricarei solutii care poate pune capat crizei politice si ca este posibil ca premierul desemnat Florin Citu sa coalizeze o majoritate in Parlament, asa incat guvernul pe care il formeaza sa fie investit.

Guvernul Citu, fara surprize. Premierul desemnat schimba doar cateva nume de pe lista fostului Cabinet

Premierul desemnat de Klaus Iohannis, Florin Citu, are la dispozitie 10 zile pentru formarea unui nou cabinet pe care sa il prezinte in fata Parlamentului.

Tomac: Vom discuta in partid daca votam guvernul Citu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a spus, miercuri seara, ca o decizie privind votarea guvernului Citu va fi luata in urma unor discutii in partid, dar ca regreta ca presedintele nu l-a desemnat premier pe Cristian Diaconescu, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )