Libnet.ro
UNICEF

01:05

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Antena3 Antena3,
A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat. continuă pe Antena3

Anunt soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si ac.

HOROSCOP. Care sunt cei mai empatici nativi din zodiac

Caracteristicile zodiilor pot determina gradul de empatie cu care o persoana e inzestrata. Exista persoane care au o rabdare de fier si reusesc sa inteleaga perfect prin ce stari trec cei din jur, t.

Medicul Vasi Radulescu:imi doresc o tara cu oameni care nu mai considera o moarte meritata prin prisma orientarii sexuale

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a generat un nou val de ura pe retelele sociale, acolo unde orientarea sexuala si statutul social al fostuluijurat din emisiunea Bravo, ai stil! au fost criticate. Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari medici din Romania, a condamnat tendinta de a considera moartea unui om ca fiind meritata.

China, SUA si razboiul comercial. Oamenii si ideile din spatele spectacolului Trump

In ianuarie s-au implinit deja doi ani de cand cel de-al 45-lea Presedinte al Statelor Unite a depus juramantul de investitura. Pe parcursul campaniei electorale, dar si imediat dupa inaugurare, nu trecea o saptamana fara ca macar un titlu din presa internationala sa nu sune alarma privind o noua declaratie, initiativa, gest al inconfundabilului politician american, ce ar fi indus un plus de instabilitate in sistemul economic mondial: razboi comercial, escaladare, protectionism, ruina, haos sunt doar cateva din atributele viitoarei apocalipse economice postulate de jurnalisti, economisti, profesori si analisti. in centrul uraganului era desigur relatia cu China, a doua economie a lumii si unul dintre cei mai vocali avocati ai globalizarii.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Da, din pacate, este adevarat!

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai iubiti interpreti de muzica populara din Romania! Ela trait o poveste de iubire alaturi de Nicoleta Voicu, tot interpreta de muzica populara, timp de aproximativ un.

Loganul cu cei mai multi kilometri la bord: ce au descoperit inginerii sub capota

O Dacia Logan a devenit modelul cu cei mai multi kilometri la bord din Romania. Soferul se lauda ca meseria l-a ajutat sa parcurga atat de multi kilometri cu masina. Un barbat din Slobozia, care detine o masina Dacia Logan, a reusit sa depaseasca 1 milion de kilometri la bord. Imediat dupa ce a atins [] .

Petre Marin are un nou motiv de bucurie: L-am sunat pe Razvan si i-am spus ca sunt campion

Dupa ce fiul sau s-a transferat la Ajax Amsterdam si a devenit unul dintre cei mai bine cotati jucatori romani in acest moment, Jair a reusit sa se impuna pe terenul de minifotbal.

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

BOALA l-a pus la pamant! HORIA MOCULESCU a cedat!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

DOLIU la ANTENA 1! A MURIT cu zile! Romanii sunt DEVASTATI

Micutzu, unul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra, a trecut, de curand, prin momente cumplite, dupa ce i-a murit un bun prieten.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )