Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dezbatere Historia, la Adevarul Live: Intrarea Romaniei in Primul Razboi, un cosmar tactic pentru Armata Romana?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live: Intrarea Romaniei in Primul Razboi, un cosmar tactic pentru Armata Romana?

In urma unui ultimatum, acum ori niciodata, Romania intra efectiv in Primul Razboi Mondial de partea Antantei, in entuziasmulul celei mai mari parti a populatiei. Daca pentru austro-ungari vestea nu a fost neasteptata, nu se poate spune acelasi lucru despre imparatul Wilhelm al II-lea al Germaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Cristian Preda, despre efectele puciului din Turcia asupra Romaniei

Europarlamentarul Cristian Preda analizeaza, la Adevarul Live, conflictul din Turcia si implicatiile asupra Romaniei. A avut presedintele Klaus Iohannis o pozitie corecta fata de puciul de la Ankara? in ce masura mai putem discuta despre o flota NATO in Marea Neagra la care sa contribuie si Turcia? Cum va juca Erdogan in criza migrantilor? Iata doar cateva intrebari la care va raspunde Cristian Preda.

EXCLUSIV Dupa ce au aparut la Adevarul Live, copiii institutionalizati din Piatra Neamt au fost invitati la Bucuresti, sa vada Cumintenia Pamantului VIDEO

Povestea copiilor institutionalizati din Piatra Neamt, care au decis sa doneze din alocatia lor lunara de 28 de lei cate un leu pentru Cumintenia Pamantului a impresionat puternic opinia publica, dupa ce initiatoarele acestei campanii au aparut la Adevarul Live.

EXCLUSIV Dupa ce au aparut la Adevarul Live, copiii institutionalizati din Piatra Neamt au fost invitati sa vada Cumintenia Pamantului

Povestea copiilor institutionalizati din Piatra Neamt, care au decis sa doneze din alocatia lor lunara de 28 de lei cate un leu pentru Cumintenia Pamantului a impresionat puternic opinia publica, dupa ce initiatoarele acestei campanii au aparut la Adevarul Live.

Adevarul Live. Gabriela Firea, dupa ce ancheta in dosarul cu Basescu a fost reluata: Sunt dezamagita! Luam ancheta de la capat si mai asteptam doi ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, de ce a renuntat sa organizeze pe soseaua Kiseleff evenimente sportive in weekend si de ce au fost mutilati copacii din Bucuresti. De asemenea, Gabriela Firea va vorbi si despre sefia PSD, in conditiile in care multi social-democrati o vad drept posibila succesoare a lui Liviu Dragnea in fruntea partidului.

Mituri despre vacantele pe vase de croaziera, explicate de consultantul in marketing turistic Razvan Pascu, la Adevarul Live, de la ora 13:00

Vacantele pe vase de croaziera par distractii rezervate doar turistilor cu multi bani, eventual pensionarilor bogati care prefera sa se relaxeze la bordul unor astfel de orase plutitoare. Acestea sunt numai cateva dintre miturile legate de croaziere, considera consultantul in turism Razvan Pascu, care va vorbi la Adevarul Live si despre cat costa o calatorie pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of The Seas, recent lansat.

Adevarul Live: De ce e bine sa bem bere?

Dr. Corina Zugravu, medic nutritionist, vine la Adevarul Live sa ne ofere informatii despre cele mai recente studii care ne dau motive in plus sa bem bere.

Muzeu in pestera in care a fost ascuns Tezaurul Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei au inaugurat marti, in pestera de langa Manastirea Tismana din judetul Gorj, Muzeul Tezaurului. Locul a fost ales pentru ca aici a fost ascuns Tezaurul Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial.

VIDEO Muzeu in pestera in care a fost ascuns Tezaurul Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial. Cum arata Muzeul Tezaurului, inaugurat astazi la Tismana

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei au inaugurat astazi in pestera de langa Manastirea Tismana, din judetul Gorj, Muzeul Tezaurului. Locul a fost ales pentru ca aici a fost ascuns Tezaurul Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial.

VIDEO Vicepremierul Vasile Dincu: Nu ar fi un lucru rau ca partidele sa coopteze din membrii actualului Guvern

Ministrul Dezvoltarii Regionale, vicepremierul Vasile Dincu, a discutat, la Adevarul Live, despre reforma pe care o pregateste Guvernul Ciolos in administratie, dar si despre viitorul sau politic dupa alegerile parlamentare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )