Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dezbatere Historia Live, ora 12: Cum s-a facut Bucurestiul capitala de azi. Care va fi viitorul orasului?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia Live, ora 12: Cum s-a facut Bucurestiul capitala de azi. Care va fi viitorul orasului?

Dintr-o asezare neinsemnata, Bucurestiul a devenit in scurt timp un oras mare in regiune si o capitala care a cunoscut o istorie tumultuoasa cu bune si rele. Ce spune istoria Bucurestiului pentru generatiile de astazi si ce mostenire lasa orasul celor de maine?. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, la Adevarul LIVE, ora 12: Romania mea europeana

Toti cei care candideaza pentru Parlamentul European vor sa replaseze Romania, cat mai corect si mai cu succes, pe o orbita europeana. Deocamdata, stim ce succes au avut si, mai ales, inainte de orice, modul in care ne-au reprezentat multi dintre cei care ar fi trebuit sa se bata pentru interesele Romaniei.

Adevarul Live, ora 12.00. Victor Ponta, despre razboiul Dragnea-Iohannis

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis, echipa Pro Romania pentru alegerile europarlamentare si in ce conditii ar putea acest partid sa ajunga sa colaboreze cu PSD.

Cum stii ca ai endometrioza si ce e de facut dupa ce primesti diagnosticul? Afli la Adevarul Live de la ora 14.00

In lume, una din 10 femei sufera de endometrioza. Nici mai mult, nici mai putin de 75% din adolescentele cu dureri cronice pelviene ar putea avea aceasta afectiune. Despre povestile romancelor cu endometrioza si problemele cu care se confrunta vorbim la Adevarul Live, impreuna cu Clarisa Iordache, presedinta Asociatiei Eu si Endometrioza.

Mihai Tudose, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Guvernul si CCR il vor scapa pe Dragnea de condamnare? Ce conditii sunt in spitalele de stat?

Fostul premier Mihai Tudose va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre experienta traita in spitalele de stat in urma infarctului sever pe care l-a suferit. Mihai Tudose, candidat pe lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, va explica de ce isi doreste un mandat la Bruxelles. il vor ajuta CCR si Guvernul Dancila pe Liviu Dragnea sa scape de condamnarea de trei ani si jumatate cu executare din prima instanta?.

Adevarul Live, ora 13:Cine s-a saturat de Europa?

Discursul eurosceptic devine, din ce in ce mai mult si mai evident, unul violent antieuropean. incepe sa devina o problema deoarece prinde la nivelul unui electorat care doreste altceva. Ceva pe care politicienii de acum, clasa politica traditionala, fie ca nu stie sa-l ofere, fie nu are referintele culturale si ideologice pentru a gasi embrionul logic al unui raspuns din ceea ce au fost experientele anterioare pe timp de criza.

Adevarul Live, ora 14.00. Culisele negocierilor de la Bruxelles: cum au blocat liderii europeni ordonantele pe Justitie

Victor Negrescu, unul dintre expertii romani care au participat la negocierile cu Comisia Europeana pe subiectul legislatiei penale, va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, cum au blocat liderii europeni ordonantele de urgenta pregatite de Guvern pentru modificarea Codurilor penale. Victor Negrescu, candidat pe lista PSD pentru europarlamentare, va vorbi si despre soarta romanilor din Marea Britanie post Brexit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )