Libnet.ro
UNICEF

21:45

Din culisele cinematografiei. Cum au fost recreate razboaiele lui Stefan cel Mare pe marele ecran: Fratii Jderi m-a scapat de armata!

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei. Cum au fost recreate razboaiele lui Stefan cel Mare pe marele ecran: Fratii Jderi m-a scapat de armata!

Mircea Dragan a reusit sa realizeze, cu doar jumatate din banii cheltuiti anterior pentru Mihai Viteazul, doua dintre cele mai vizionate pelicule autohtone din toate timpurilor, Fratii Jderi 1974) si Stefan cel Mare - Vaslui 1475 1975). Peste 30. 000 de oameni au participat la filmarea parastasului de 40 de zile al eroilor bataliei de la Vaslui, aceasta fiind cea mai importanta scena de masa realizata in cinematografia romaneasca. continuă pe Adevărul

Din culisele cinematografiei. Cum au fost recreate razboaiele lui Stefan cel Mare: Fratii Jderi m-a scapat de armata!

Mircea Dragan a reusit sa realizeze, cu doar jumatate din banii cheltuiti anterior pentru Mihai Viteazul, doua dintre cele mai vizionate pelicule autohtone din toate timpurilor, Fratii Jderi 1974) si Stefan cel Mare - Vaslui 1475 1975). Peste 30. 000 de oameni au participat la filmarea parastasului de 40 de zile al eroilor bataliei de la Vaslui, aceasta fiind cea mai importanta scena de masa realizata in cinematografia romaneasca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )