Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, din pacate ANTENA 1 a luat decizia: E ultima aparitie a actorului MIHAI BENDEAC...

B1 B1,
Da, din pacate ANTENA 1 a luat decizia: E ultima aparitie a actorului MIHAI BENDEAC...

Disparitia, ultimul episod din sezonul III al serialului Baieti de oras, a fost difuzat la Antena 1. Filmarile pentru ultimul episod i-au pus pe actori in situatii limita, scenariul scris de Mihai . continuă pe B1

SOC in muzica populara! ELENA MERISOREANU, operata, de urgenta! Din pacate, medicii au luat DECIZIA radicala

Elena Merisoreanu, cunoscuta interpreta de muzica populara, nua mai putu sa isi amane problemele de sanatate pe care artista le are la corzile vocale! Medicii nu au mai putut face nimic pentru a.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

BOMBA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e disperat! INTERLOPII i-au venit de hac! Din pacate...

O melodie intitulata Sa dispara indienii, cantata de manelistul Florin Salam a starnit revolta in randul unor familii de romi din Iasi Considerandu-se jignit de versurile compuse pe loc de Florin.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

A fugit de urs pe munte, in Bucegi. Din pacate, nu a fost cea mai buna idee

Un barbat din Bucuresti si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce , in varf de munte s-a intalnit cu un urs. Speriat de uriasul animal, turistul bucurestean, in varsta de 40 de ani a . CITESTE CONTINUAREA pe.

TRAGEDIA ZILEI! O mare personalitate a plecat la ceruri! Din pacate, s-a intamplat...(FOTO)

Una dintre ultimele femei pilort in viata, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Mary Ellis, a murit la varsta de 101 ani in locuinta sa de pe insula Wight Marea Britanie). Ea fost membra a Serviciul.

LOVITURA pentru fanii Game of Thrones! Producatorii au facut anuntul: Din pacate... (VIDEO)

Fanii Game of Thrones se pregatesc sa isi ia ramas bun de la serialul lor cult preferat. HBO va incepe difuzarea ultimului sezon din seria de succes Game of Thrones in prima jumatate a anului viitor si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )