Libnet.ro
UNICEF

05:00

Directorii agentiilor de Plati din Uniunea Europeana, reuniti in Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorii agentiilor de Plati din Uniunea Europeana, reuniti in Capitala

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) organizeaza la Bucuresti, alaturi de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, cea de-a 45-a Conferinta a directorilor agentiilor de plati din Uniunea Europeana, in contextul exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos, reactie la avertismentul CE: Este o lupta directa intre Dragnea si Uniunea Europeana, in care romanii sunt luati ostatici de catre un partid al penalilor si tinuti pe post de scut

Inlocuirea MCV cu o procedura mai drastica si posibilitatea, afirmata acum ferm, de activare a Articolului 7 reprezinta cea mai dura actiune a Comisiei Europene impotriva Guvernului Romaniei, de la inceputul luptei PSD impotriva justitiei si pana astazi, spune liderul PLUS, Dacian Ciolos. El face apel la judecatorii Curtii Constitutionale sa declare neconstitutionale modificarile aduse de PSD-ALDE-UDMR legislatiei penale, afirmand ca, altfel, vor purta pe umeri complicitatea la anularea celui mai mare pas inainte facut de catre Romania: integrarea in Uniunea Europeana.

Donald Tusk: Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana

Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, a precizat Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul unui interviu sustinut vineri si citat de Deutsce.

Care vor fi noile tarife pentru apelurile si mesajele internationale din UE

Din 15 mai, apelurile si SMS-urile internationale efectuate in Uniunea Europeana vor avea un nou tarif maxim. Mai exact, oamenii care vor efectua un apel din tara lor in alta tara UE vor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )