Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doar trei jucatoare au castigat Roland Garros la junioare si apoi la senioare. Halep poate fi a patra

Online Sport Online Sport,
Doar trei jucatoare au castigat Roland Garros la junioare si apoi la senioare. Halep poate fi a patra

In urma cu doar sase ani Simona Halep castiga turneul junioarelor de la Roland Garros, performanta trecuta aproape neobservata pentru cei care au inceput deja sa se bata cu pumnul in piept gudurandu-se pentru un selfie dupa calificarea acesteia in finala de sambata. continuă pe Online Sport

Elena Gabriela Ruse a fost eliminata in sferturile de dublu junioare, la Roland Garros

Jucatoarele Elena Gabriela Ruse si Irina Simanovici Belarus) au ratat, joi, calificarea in semifinalele probei de dublu junioare din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Ruse si Simanovici au.

Elena Gabriela Ruse si Irina Simanovici, in sferturi la dublu junioare la Roland Garros

Jucatoarele Elena Gabriela Ruse si Irina Simanovici Belarus) s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu junioare din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Elena Gabriela Ruse si.

Roland Garros: Gabriela Ruse si Loredana Rosca, calificate in optimi la junioare

Elena Gabriela Ruse si Loredana Rosca s-au calificat in optimile probei de simplu feminin, la junioare, in cadrul turneului Roland Garros.

Roland Garros: o romanca, in optimile turneului de junioare, la dublu

Elena Gabriela Ruse s-a calificat in optimile turneului de junioare, la dublu, la Roland Garros. Ruse evolueaza impreuna cu jucatoarea bielorusa, Irina Shimanovici.

Romancele Ioana Ducu si Loredana Rosca s-au calificat in finala probei de dublu junioare de la Roland Garros

Junioarele Ioana Ducu si Ioana Loredana Rosca i-au calcat pe urme Simonei Halep, calificandu-se, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Romancele au trecut in semifinale.

Roland Garros: Ducu/Rosca in finala la dublu feminin, junioare

Perechea Ioana Ducu/Ioana Loredana Rosca s-a calificat in finala probei de perechi de la Roland Garros, in intrecerea junioarelor, dupa ce a trecut azi, in doua seturi, 6-3,6-3 de perechea Naitktha Bains/Tornado Alicia Black.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

Tenisul devine un sport in trei seturi castigat mereu de Sharapova: rusoaica merge in finala la Roland Garros

Maria Sharapova s-a calificat, joi, pentru a treia oara consecutiv in finala turneului de la Roland Garros. Fosta lidera mondiala a avut nevoie de trei seturi pentru a trece in semifinale de Eugenie Bouchard, cu 4-6, 7-5, 6-2. A fost al treilea meci consecutiv in care Sharapova a recuperat dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi.

Ioana Loredana Rosca s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Ioana Loredana Rosca s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de simplu junioare la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

Roland Garros: Programul de marti al romanilor, in turneul de juniori

Roland Garros este un turneu in care Romania are parte de succese nu doar la seniori, prin jucatoare precum Simona Halep, ci si la juniori, acolo unde, marti, se vor intrece mai multi sportivi romani. Perechea Ioana Ducu/Ioa .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )