Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT Cine a ajutat PSD si ALDE sa treaca la vot Codul Penal: 9 deputati de la minoritati si unul de la PMP

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Cine a ajutat PSD si ALDE sa treaca la vot Codul Penal: 9 deputati de la minoritati si unul de la PMP

Noua deputati ai minoritatilor nationale si unul de la PMP au ajutat PSD+ALDE sa faca majoritatea necesara pentru adoptarea modificarilor Codului penal. Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita / USR: De astazi Romania nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD. continuă pe Hotnews

Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Alaturi de coalitia PSD-ALDE, noua din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat pentru modificarile aduse Codului Penal, votul lor fiind decisiv, scrie G4Media.

Protest anuntat n Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul PSD-ALDE de modificare a Codului Penal

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un protest in Piata Victoriei sub lozinca Depinde si de noi. Nu s-a terminat. Hai in strada!, intre orele 15:30 si 23:00, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament.

USR: Guvernul PSD-ALDE a tradat interesele Romniei, dupa ce a militat pentru ca Rosia Montana sa nu intre pe lista patrimoniului mondial

USR acuza, intr-un comunicat de presa, ca Guvernul PSD-ALDE a tradat interesele Romaniei dupa ce a cerut Comitetului UNESCO sa nu voteze includerea Rosiei Montane in patrimoniul mondial.

SCANDAL in Senat, la votul noului Cod Penal. Parlamentarii nu stiu sa numere. Coalitia PSD-ALDE, salvata de.... UDMR!

Sedinta Senatului in care trebuie votate modificarile la Codul penal a inceput, cum era de asteptat,cu scandal. Social-democratul Adrian Tutuianu sustine ca, la inceputul lucrarilor, exista cvorumul,.

UDMR nu joaca dupa cum vrea PSD-ALDE: Nu sustinem introducerea unui prag valoric pentru abuzul in serviciu

Parlamentarii UDMR nu au sustinut modificarea articolului privind abuzul in serviciu din Codul Penal, dezbatut luni in Comisia speciala, prin introducerea unui prag valoric, potrivit unui comunicat de presa al.

CUTREMUR POLITIC: E scandal monstru in coalitia PSD-ALDE! Complotul lui TARICEANU a fost DEZVALUIT: L-a salvat pe Iohannis de suspendare

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, lanseaza acuzatii dure la adresa presedintelui Senatului, Calin Popescu Taroceanu, despre care spune ca a blocat tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )