Libnet.ro
UNICEF

01:05

Documentare istorice la TV. Cele mai interesante productii

Adevărul Adevărul,
Documentare istorice la TV. Cele mai interesante productii

Cei care vor sa vada documentare istorice la TV au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Filme de comedie in weekend la TV. Cele mai interesante pelicule

Cei care vor sa vada filme de comedie in weekend la TV au la dispozitie mai multe pelicule interesante in programul din acest sfarsit de saptamana.

Filme SF. Cele mai interesante pelicule de astazi

Cei care doresc sa vada filme SF astazi au la dispozitie cateva pelicule interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Madalina Ghenea, Carmen Negoita, Alina Puscas, Adelina Pestritu, INNA sau Elena Gheorghe, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram!.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Mihaela Radulescu, Anda Adam sau Carmen Negoita si pana la Sylvia ori Andreea Banica, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook!.

Expozitie inedita. Cele mai interesante proiecte de arhitectura, la Muzeul Municipal, pe 30 septembrie

Sfarsitul lunii septembrie 2015 aduce pe simezele Muzeului Municipal Calarasi o expozitie inedita. Proiecte de licenta ale unor absolventi ai facultatilor de arhitectura din tara vor fi reunite in orasul de pe malul Borcei.

Documentare istorice. Productii care merita vazute in seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca documentare istorice la TV azi au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari din programul TV.

Cum facem cele mai bune amandine de casa. Secretul retetei lui Bogdan Roman, sibianul senzational de la Masterchef

Putini sunt cei care sa nu fi gustat macar o data vestita prajitura a copilariei. Bogdan Roman, bucatarul sibian care a facut senzatie la emisiunea TV Masterchef, ne spune cum putem face cele mai bune amandine acasa.

Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Cele mai frumoase citate despre iubire. Despre iubire s-au spus multe si multe se vor mai spune pana la sfarsitul lumii. Chiar dacanimeni nu va reusi vreodata sa cuprinda in cuvinte ceea ce simtim atunci cand suntem indragostiti cu adevarat, va invitam sa cititi o selectie cu cele mai frumoase citate despre iubire, exprimate de personalitati marcante ale literaturii, filozofiei sau istoriei.

Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Cele mai frumoase locuri din Basarabia. Republica Moldova este o tara pitoreasca cu lacuri, rauri, campii, rezervatii naturale, conace boieresti, muzee, monumente arhitecturale, podgorii de vita de vie si biserici ortodoxe ce merita a fi vizitate de catre turistii straini.

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )