Libnet.ro
UNICEF

13:15

Donald Trump ademeneste Londra cu un acord comercial foarte, foarte substantial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump ademeneste Londra cu un acord comercial foarte, foarte substantial

Donald Trump a incercat sa ademeneasca Londra cu un acord comercial foarte substantial, fenomenal, dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), adoptand un ton mai conciliant cu premierul Theresa May, departe de declaratiile polemice de dinaintea vizitei de stat in Regatul Unit, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Trump promite Marii Britanii un acord comercial post-Brexit substantial, in timp ce mii de persoane protesteaza la Londra fata de vizita sa

Presedintele american Donald Trump a promis Marii Britanii un acord comercial post-Brexit substantial, relateaza Reuters.

Trump: M.Britanie-SUA ar putea incheia un acord comercial major dupa ce Regatul Unit se descatuseaza

Presedintele american Donald Trump a afirmat luni ca Marea Britanie si Statele Unite ar putea incheia un acord comercial major dupa ce Regatul Unit se descatuseaza, informeaza Mediafax, citand The Guardian.

Donald Trump, vizita controversata la Londra

Azi incepe vizita controversata a lui Donald Trump in Marea Britanie. Zeci de mii de membri ai fortelor de ordine vor fi mobilizati pentru a asigura protectia presedintelui american. insotit de Melania si de co.

PRIMARUL LONDREI: Donald Trump, un fascist al secolului 20

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului 20, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de astazi a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

Primarul Londrei: Donald Trump este ca un fascist al secolului 20

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului 20, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de luni a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

Primarul Londrei: Donald Trump este ca un fascist al secolului XX

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului XX, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de luni a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

Merkel sustine ca un viitor acord comercial intre UE si SUA este de o importanta existentiala

Cancelarul german Angela Merkel a descris un viitor acord comercial intre Uniunea Europeana si SUA ca fiind de o importanta existentiala, precizand ca ea va incerca sa faca progrese in ciuda opozitiei regretabile a Frantei, conform Reuters.

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] .

DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri seara, ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un excelent prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului, relateaza AFP.

VIRALUL ZILEI! Cum l-a intampinat Printul Harry pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a spus caMeghan Markle este OBRAZNICA (FOTO)

Donald Trump si-a inceput vizita de stat din Marea Britanie. Presedintele american a fost primit la Palatul Buckingham de intreaga familie regala. Printul Harry nu a fost insa incantat de vizita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )