Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa Mowgli

Adevărul Adevărul,
Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa Mowgli

Donald Trump va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii in luna noiembrie, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa personajul Mowgli din Cartea Junglei, MogIA, care a prezis corect rezultatele alegerilor primare din Statele Unite atat pentru democrati, cat si pentru republicani, precum si cele ale ultimelor trei alegeri prezidentiale americane, informeaza Daily Mail. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016.Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa Mowgli

Donald Trump va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii in luna noiembrie, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa personajul Mowgli din Cartea Junglei, MogIA, care a prezis corect rezultatele alegerilor primare din Statele Unite atat pentru democrati, cat si pentru republicani, precum si cele ale ultimelor trei alegeri prezidentiale americane, informeaza Daily Mail.

Michelle Obama si Hillary Clinton se aliaza impotriva lui Donald Trump, la alegerile din SUA

Michelle Obama a aparut in public, joi, alaturi de Hillary Clinton, cu scopul de a proiecta o imagine de unitate a taberei democrate cu 12 zile inaintea scrutinului prezidential din SUA.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Donald Trump umileste o fosta Miss Universe in fata unei audiente largi, inainte de a o pipai si saruta

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, apare intr-un videoclip inregistrat in 2011, facand glume despre fosta Miss Univers Jennifer Hawkins, despre care spunea ca nu este foarte isteata in fata unei multimi de mii de oameni, chiar inainte de a o pipai si de a o saruta, potrivit Business Insider.

Controversa: FBI a redeschis ancheta privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu 10 zile inainte de alegerile prezidentiale din SUA. Donald Trump a salutat decizia autoritatilor

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a redeschis, vineri, ancheta in cazul emailurilor private utilizate Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, in perioada in care a detinut functia de secretar de Stat.

Putin critica retorica Statelor Unite: Rusia nu are amestec in alegerile prezidentiale din SUA si nici intentii militare agresive

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat joi ca acuzatiile potrivit carora Rusia se amesteca in alegerile prezidentiale din Statele Unite sunt menite sa distraga atentia publicului de la probleme reale si a acuzat elitele americane ca alimenteaza o isterie in legatura cu un mitic si fictiv complot rusesc in acest sens, relateaza The Associated Press si Reuters.

Dragnea: imi voi da demisia daca PSD nu castiga alegerile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca isi va da demisia de la sefia partidului daca social-democratii nu vor castiga alegerile parlamentare din 11 decembrie, informeaza Agerpres.

Alegeri SUA 2016. O fosta Miss Finlanda il acuza pe Donald Trump ca a pipait-o

Miss Finlanda 2006 l-a acuzat pe candidatul republican la Casa Alba Donald Trump ca a pipait-o, in timp ce isi reprezenta tara la concursul Miss Universe.

Liviu Dragnea anunta ca va demisiona de la conducerea PSD, daca social-democratii nu castiga alegerile parlamentare

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca pleaca de la conducerea PSD daca social-democratii nu castiga alegerile parlamentare din 11 decembrie. Eu imi voi da demisia daca nu castigam.

Dragnea: imi voi da demisia daca PSD nu va castiga alegerile parlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in cazul in care social-democratii nu vor castiga alegerile parlamentare, va demisiona din fruntea partidului.

Probleme pentru unul dintre oamenii lui Donald Trump: Avionul lui Mike Pence a iesit de pe pista aeroportului LaGuardia

Probleme pentru unul dintre oamenii lui Donald Trump. Aeronava in care se afla Mike Pence, nominalizat ca vicepresedinte de candidatul republican, a derapat si a iesit de pe pista la aterizarea pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )