Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump cere Seulului sa plateasca pentru scutul antiracheta THAAD, Coreea de Sud refuza

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump cere Seulului sa plateasca pentru scutul antiracheta THAAD, Coreea de Sud refuza

Seulul a respins vineri afirmatiile presedintelui american Donald Trump potrivit carora Coreea de Sud ar trebui sa plateasca pentru scutul american antiracheta in valoare de un miliard de dolari pe care cei doi aliati il instaleaza in peninsula pentru a contracara amenintarea nord-coreeana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump cere din nou renegocierea tratatului de liber schimb nord-american si ameninta cu retragerea, fara un acord echitabil

Presedintele american Donald Trump a reafirmat joi ca SUA vor iesi din tratatul de liber schimb nord-american Alena, incheiat cu Canada si Mexic, daca nu obtin un acord echitabil prin renegocierea sa, scrie AFP.

Trump cere Coreei de Sud sa plateasca pentru sistemul THAAD. Seulul refuza

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat joi, in cadrul unui interviu acordat Reuters, ca este posibil un conflict major cu Coreea de Nord din cauza programelor sale nuclear si balistic, adaugand insa ca ar prefera o solutie diplomatica.

Donald Trump are un buton special pe biroul sau pentru a comanda Coca-Cola (FOTO)

Donald Trump este un consumator fidel de bauturi racoritoare, preferata lui fiind Coca-Cola. Si pentru ca nu poate renunta la acest obicei al sau, presedintele SUA are o cutie speciala din lemn pe biroul.

100 de zile cu Donald Trump presedinte. Cum sarbatoreste familia Simpson (VIDEO)

Au trecut o suta de zile de la investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite, prilej numai bun pentru creatorii serialului Familia Simpson pentru a-l ironiza pe.

Donald Trump este cel mai putin popular presedinte american dupa primele 100 de zile de mandat

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ: este cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba. Donald Trump sta mai prost decat predecesorii sai, Barack Obama care se bucura de 62% incredere dupa acelasi intreval de timp) si Gerorge W. Bush, cu 63%, potrivit unui sondaj citat de CNN si Fox News.

Donald Trump a trecut la ofensiva comerciala impotriva Canadei: SUA impun taxe pentru lemnul de constructie si ameninta cu masuri similare pentru lactate

Donald Trump a lansat o adevarata ofensiva impotriva Canadei, impunand taxe asupra lemnului pentru constructii si amenintand acelasi lucru pentru produsele lactate, declansand un razboi comercial cu principalul partener economic al Statelor Unite, scrie AFP.

Donald Trump: ONU trebuie sa impuna noi sanctiuni dure Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni ca, in conditiile in care Coreea de Nord se pregateste pentru cel de-al saselea test al unei bombe nucleare, Consiliul de Securitate al ONU trebuie sa fie pregatit sa impuna noi sanctiuni regimului de la Phenian, relateaza Reuters.

imi iubeam fosta viata. Donald Trump REGRETA ca a devenit presedintele Statelor Unite? Ce spune despre perioada petrecuta la Casa Alba

La 100 de zile dupa ce a devenit cel mai important om de la Casa Alba, Donald Trump a oferit un interviu jurnalistilor de la Reuters in care vorbeste despre cum arata viata sa odata cu noua.

Donald Trump vorbeste despre un conflict major cu Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump sustine ca Phenianul reprezinta cea mai mare amenintare cu care se confrunta in acest moment lumea. Trump a anuntat joi ca posibilitatea izbucnirii unui conflict major .

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )