Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump, deloc surprins ca Harvey Weinstein a fost acuzat de hartuire sexuala

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, deloc surprins ca Harvey Weinstein a fost acuzat de hartuire sexuala

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca nu este surprins de acuzatiile potrivit carora influentul producator hollywoodian Harvey Weinstein a hartuit sexual mai multe femei pe parcursul unei perioade de aproape 30 de ani, informeaza AFP, via Agerpres. continuă pe România Liberă

Trump, deloc surprins de scandalul sexual care zguduie Hollywood-ul: il cunosc pe Weinstein de mult timp. Ce legaturi are producatorul cu democratii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca nu este deloc surprins de scandalul in care este implicat producatorul de film Harvey Weinstein, acuzat ca a hartuit sexual mai multe femei, printre care actritele Ashley Judd si Rose McGowan, iar unora dintre ele le-a cumparat tacerea.

Harvey Weinstein, producatorul filmelor Shakespeare in Love, Fahrenheit 9/11 si Pacientul englez, este acuzat de hartuire sexuala

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei, printre care actrita Ashley Judd, de hartuire sexuala .

Noi acuzatii la adresa producatorului Harvey Weinstein: o fosta jurnalista Fox News dezvaluie ce a obligat-o sa faca

Un fost reporter al televiziunii Fox News a dezvaluit ca se numara printre victimele lui Harvey Weinstein, povestind ca influentul producator a fortat-o sa-l priveasca in timp ce se masturba.

Reactiile celebritatilor dupa acuzatiile de hartuire sexuala indreptate impotriva lui Harvey Weinstein: Bogatii cumpara tacerea oamenilor de zeci de ani

Mai multi celebritaai americane, printre care si Brie Larson, Judd Apatow siRose McGowan, una dintre victime,reactioneaza la acuzatiile de hartuire sexuala aduse producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru filmul Shakespeare in Love 1998), in timp ce alte vedete de la Hollywood aleg sa pastreze tacerea.

Sfarsit de cariera? Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici producatori din Hollywood, isi ia concediu, dupa o avalansa de acuzatii de hartuire sexuala

Producatorul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici din Hollywood, si-a cerut joi scuze si a anuntat ca isi ia concediu, in urma unei serii de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times, scrie AFP.

Presa americana se intreaba cat timp va mai rezista Rex Tillerson in fruntea diplomatiei americane, dupa ce l-ar fi facut imbecil pe Donald Trump

Trei oficiali politici citati de NBC News au declarat ca, in luna iulie, dupa o intrevedere desfasurata la Pentagon la care au fost prezenti si membri ai echipei prezidentiale pentru siguranta nationala, Rex Tillerson a vrut sa demisioneze si l-a catalogat pe Donald Trump drept imbecil, pe fondul unei serii de disensiuni privind chestiuni de politica externa.

Donald Trump pe Twitter: Cu Coreea de Nord merge un singur lucru

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata in reteaua Twitter ca in relatiile cu Coreea de Nord merge un singur lucru - dar nu a precizat la ce anume se refera, semnaleaza Reuters, via Agerpres.

Donald Trump despre Coreea de Nord: Regret, dar un singur lucru va functiona

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata, intr-un mesaj enigmatic postat pe Twitter, ca un singur lucru va functiona in ceea ce priveste Coreea de Nord, fara sa precizeze care este acesta, potrivit AFP.

Analiza. Donald Trump si premisele gresite ale teoriei nebunului in criza nord-coreeana

Analistii de peste ocean sunt de parere ca mesajele si amenintarile formulate de catre Donald Trump la adresa liderului nord-coreean fac parte dintr-o strategie clara, asa numita teoria nebunului - cunoscuta dupa punerea ei in practica de catre presedintele Nixon, insa tot ei avertizeaza ca aceasta strategie se va dovedi falimentara in actuala criza.

Anunt MISTERIOS al lui Donald Trump: E linistea dinaintea FURTUNII

Presedintele SUA a dat de banuit zilele acestea cu o confesiune pe care a facut-o joi in timpul unei sedinte foto, relateaza stiripesurse. ro Donald Trump a afirmat joi seara ca prezentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )