Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cu Donald Trump, Statele Unite risca Al Treilea Razboi Mondial (senator republican)

Hotnews Hotnews,
 Cu Donald Trump, Statele Unite risca Al Treilea Razboi Mondial (senator republican)

Cu amenintarile lansate la adresa anumitor tari, presedintele american Donald Trump risca sa puna Statele Unite pe drumul celui de-Al Treilea Razboi Mondial, a afirmat influentul senator republican Bob Corker, citat de New York Times, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Declaratie socanta a unui senator american: Cu Trump, Statele Unite risca al treilea razboi mondial

Cu amenintarile sale impotriva anumitor tari, presedintele american, Donald Trump, risca sa puna Statele Unite pe drumul celui de-al treilea razboi mondial, a afirmat influentul senator.

Un senator american pune punctul pe i: Trump risca sa implice Statele Unite in al III-lea Razboi Mondial

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, trateaza functia ca pe o emisiune televizata, iar amenintarile sale impotriva altor tari ar putea inscrie Statele Unite pe drumul spre al III-lea Razboi Mondial.

Statele Unite au anulat sanctiunile impotriva Sudanului

Statele Unite au anuntat vineri anularea oficiala a embargoului economic impus Sudanului de 20 de ani si suspendat temporar de fostul presedinte american Barack Obama, la sfarsitul mandatului, in ianuarie, informeaza AFP. Actualul presedinte, Donald Trump, a anulat si alte masuri economice, care excludeau in mare masura Sudanul din sistemul financiar mondial, scrie Agerpres.

Contre intre Melania si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana. Eu sunt prima-doamna / Un zgomot egocentric

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima sotie a presedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termina cu comentariile egocentrice.

Strategul lui Donald Trump pentru online explica victoria de la prezidentiale: cum a castigat datorita Facebook si unde s-a facut diferenta fata de Hillary Clinton

Donald Trump a castigat cursa pentru Casa Alba datorita retelei sociale Facebook, cu ajutorul careia a reusit sa ajunga la alegatorii din cele mai indepartate zone, spune fostul sau director de campanie pentru tehnologii digitale.

Analiza. Donald Trump si premisele gresite ale teoriei nebunului in criza nord-coreeana

Analistii de peste ocean sunt de parere ca mesajele si amenintarile formulate de catre Donald Trump la adresa liderului nord-coreean fac parte dintr-o strategie clara, asa numita teoria nebunului - cunoscuta dupa punerea ei in practica de catre presedintele Nixon, insa tot ei avertizeaza ca aceasta strategie se va dovedi falimentara in actuala criza.

Donald Trump prezice enigmatic linistea dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a facut joi seara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul actual risca sa fie linistea dinaintea furtunii, fara a oferi mai multe explicatii, potrivit agentiilor AFP si Reuters.

Donald Trump prezice enigmatic linistea dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a facut aseara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul actual risca sa fie linistea dinaintea furtunii, fara a oferi mai multe explicatii, potrivit agentiilor AFP si Reuters.

Prima sotie a lui Donald Trump, declaratii uluitoare la adresa presedintelui american: Fara mine nu ar fi fost...

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, potrivit news. ro. Nu ar fi fost cine este,.

SUA: Donald Trump inaspreste tonul in domeniul imigratiei si indeparteaza un compromis cu privire la sute de mii de Dreamers

Donald Trump nu le-a intins prea mult timp mana democratilor, in domeniul imigratiei, in contextul in care Casa Alba a prezentat o lista cu prioritati care indeparteaza perspectiva unui compromis cu privire la soarta a sute de mii de tineri imigranti clandestini, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )