Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doua show-uri romantice BZN la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Doua show-uri romantice BZN la Sala Palatului

Revine in Romania formatia olandeza ale carei hituri precum Blue Eyes, Blue Eyes sau Mon Amour se auzeau in orice radio in anii 80. continuă pe Adevărul

Guvernul a trecut Sala Palatului din subordinea Ministerului Culturii in cea a SGG

Sala Palatului a fost trecut din subordinea Ministerului Culturii in cea a Secretariatului General al Guvernului SGG), pentru promovarea imaginii Romaniei si a strategiilor guvernamentale in diverse domenii,.

Sala Palatului trece din subordinea Ministerului Culturii in cea a Secretariatului General al ...

Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului a fost trecut din subordinea Ministerului Culturii in cea a Secretariatului General al Guvernului SGG), pentru promovarea imaginii Romaniei si a strategiilor guvernamentale in diverse domenii, informeaza Guvernul, potrivit Mediafax. Transferul a fost decis printr-o hotarare aprobata in sedinta de miercuri a Executivului. Guvernul sustine, ca, prin aceasta modificare, se va asigura cresterea vizibilitatii si impactului actiunilor .

Harghita: Un mort si un ranit dupa ce doua TIR-uri au intrat in coliziune frontala.

Un barbat a murit si un altul a fost ranit pe DN 13 A, joi dimineata, intr-un accident rutier in care doua TIR-uri s-au ciocnit frontal dupa ce unul dintre ele a intrat pe contrasens, circulatia in zona fiind blocata mai mult timp, informeaza Agerpres. Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca intr-o curba periculoasa intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc soferul unui autocamion a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un alt TIR care circula din sens .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )