Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragnea, despre potestele din ultima saptamana: Tinta a fost si ramane PSD-ul. Tariceanu, iritat de intrebarile jurnalistilor: Nu puteti dumneavoastra sa contestati dreptul unui parlamentar, daca vrea sa depuna un proiect de lege.

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre potestele din ultima saptamana: Tinta a fost si ramane PSD-ul. Tariceanu, iritat de intrebarile jurnalistilor: Nu puteti dumneavoastra sa contestati dreptul unui parlamentar, daca vrea sa depuna un proiect de lege.

Sefii Camerei Deputatilor si al Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au reactionat, luni, cu privire la protestele de strada din ultima saptamana. Astfel, liderul social-democrat a precizat ca tinta manifestatiilor din ultima saptamana este si ramane PSD-ul. La randul sau, copresedintele ALDE a afirmat ca dreptul unui parlamentar, care doreste sa depuna un proiect de lege, nu poate fi contestat. continuă pe România Liberă

Aproape 150 de persoane luate in supraveghere de Politie in ultima saptamana

Aproape 150 de persoane plasate in arest la domiciliu sau puse sub control judiciar in ultima saptamana se afla sub supravegherea politistilor, care verifica daca isi respecta obligatiile din cadrul masurilor preventive decise de magistrati, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Adrian Nastase, despre protestele din tara: Exista doua Romanii. Una a votului si o Romanie a strazii. Reprezentantii PSD se pare ca au gresit. Ghinion!

Adrian Nastase vorbeste intr-o postare pe blogul personal despre situatia din ultimele zile, cand sute de mii de protestatari au luat cu asalt strazile, manifestandu-se impotriva ordonantei.

Fostul presedinte, Ion Iliescu, despre protestele impotriva modificarii Codurilor Penale: Este efectul incitarii pe care a facut-o Iohannis, care, in loc sa joace rolul de moderator, a provocat aceasta anarhie la care asistam cu totii

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat pentru Mediafax ca manifestatiile din ultima saptamana il au drept cauza pe actualul sef de stat, Klaus Iohannis, care a incitat strada si a provocat aceasta anarhie.

Fostul presedinte Ion Iliescu, despre protestele fata de modificarea Codurilor Penale: Este efectul incitarii pe care a facut-o Iohannis, care, in loc sa joace rolul de moderator, a provocat aceasta anarhie la care asistam cu totii

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat pentru Mediafax ca manifestatiile din ultima saptamana il au drept cauza pe actualul sef de stat, Klaus Iohannis, care a incitat strada si a provocat aceasta anarhie.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

Dragnea, despre modificarea Codurilor: Inainte de a se initia proiecte in Parlament, ar trebui o dezbatere sub egida Academiei Romane

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, referitor la modificarea Codurilor penale, ca, inainte de a se initia proiecte in Parlament, ar trebui sa inceapa o dezbatere serioasa, sub egida Academiei Romane, la care sa participe atat asociatiile.

Liviu Dragnea, despre protestul de la Cotroceni: De acolo poate porni un bulgare de zapada. Sper sa nu escaladeze acest lucru

Liviu Dragnea a spus la Parlament, in fata jurnalistilor ca protestul de ieri de la Palatul Cotroceni la care au participat putin peste 1. 000 de persoane, ar putea sa se transforme intr-un bulgare de zapada, iar sustinatorii PSD o sa iasa in fata.

Liviu Dragnea, despre implicarea multinationalelor in protestele antiguvernamentale din Romania: Mi s-a parut mai mult decat incorect ca presedintele unei banci straine sa protesteze impotriva Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a afirmat ca este incorect ca presedintele unei banci straine sa protesteze fata de Guvern, referindu-se la prezenta presedintelui Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, la protestele antiguvernamentale din Bucuresti.

Jurnalistii instigatori, despre criza din Romania generata de OUG 13. Robert Turcescu: Modul in care cei din Guvern au procedat arata ca nu sunt normali la cap. Primul care ar fi trebuit sa plece este acest individ, Iordache

Jurnalistul Sabin Orcan, alaturi de deputatul Robert Turcescu si jurnalista de investigatii Emilia Sercan radiografiaza, la B1 TV, criza din Romania generata de incercarea Guvernului Grindeanu de a adopta o ordonanta privind modificarea Codurilor Penale, care ar fi dezechilibrat lupta impotriva coruptiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )