Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dragnea (PSD) face noi dezvaluiri despre alianta cu UDMR

Antena3 Antena3,
Dragnea (PSD) face noi dezvaluiri despre alianta cu UDMR

USL a avut o intelegere cu UDMR inca de dinainte de alegerile parlamentare de ieri, a dezvaluit, luni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3. Cu minoritatile avem un protocol semnat inainte de. continuă pe Antena3

Dragnea (PSD) face noi dezvaluiri despre alianta USL cu UDMR

USL a avut o intelegere cu UDMR inca de dinainte de alegerile parlamentare de ieri, a dezvaluit, luni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3. Cu minoritatile avem un protocol semnat inainte de.

Liviu Dragnea despre cooptarea UDMR la guvernare: A fost o discutie la nivelul conducerii USL, un cerc destul de restrans, era prezent si Crin Antonescu

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca ideea unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare a fost discutata la nivelul conducerii USL, intr-un cerc destul de restrans, dar din care face parte si presedintele PNL, Crin Antonescu. Daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza premier pe Victor Ponta, poate aparea o coabitare serioasa, corecta, in interesul tarii.

Ce parere are Ion Iliescu despre alianta USL-UDMR

Ion Iliescu a facut o serie de comentarii referitoare la alianta USL-UDMR. Presedintele de onoare al PSD a spus ca nu stie cum se va numi treaba asta, dar ca este un lucru realist sa existe un dialog cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2746 seconds )