Libnet.ro
UNICEF

00:07

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

B1 B1,
DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si. continuă pe B1

ANUNT DUREROS al medicilor! ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate...

Andreea Marin a avut in ultima perioada mai multe probleme de sanatate! Vedeta a solicitat ajutorul medicilor si a facut un control amanuntit la inima. Vedeta a anuntat ca a solicitat de urgenta ajutorul .

S-a SFARSIT... DRAMA TOTALA la Exatlon Romania: Sa fie bagata la OXIGEN!. Din pacate, e vorba despre Razboinici...

Momente de cumpana la Exatlon. Razboinica Betty a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce a suferit un atac de panica. Asta dupa ce colegul ei, Ciprian, a acuzat o stare de rau in prima cursa din cadrul.

Drama in showbiz! Vladimir Draghia este ingenuncheat de durere: O sa ne revedem printre stele

Doliu in familia lui vladimir Draghia. Castigatorul Exatlon a pierdut un om drag lui si mai ales sotiei sale. Este vorba despre tatal iubitei lui, Alice Cavaleru. Drum bun si luminat.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

Ce DRAMA... Fanii sunt in lacrimi! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu vorbele sale de duh postate pe retelele de socializare. Vedeta vorbeste adesea despre lucruri profunde. De aceasta data, vedeta a impartasit fanilor viziunea .

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Suferinta s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis sunt pusi in dificultate de problemele care tot apar in viata lor. Dupa ce Viorel a fost operat si a fost internat o perioada lunga de timp in spital, problemele nu s-au terminat. El.

Dupa IONELA PRODAN, un alt mare cantaret de MUZICA POPULARA iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut INFARCT...

Muzica populara trece printr-o noua tragedie! Artistul de muzica populara, Daniel Siminic, a murit in urma unui infarct. Daniel Siminic a lucrat si in televiziune dar, in ultimii ani, s-a facut remarcat in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )