Libnet.ro
UNICEF

23:00

Droguri la Electric Castle. DIICOT verifica 12 suspecti la care s-au gasit o seringa, bilute de hartie si tigari cu substante vegetale

Adevărul Adevărul,
Droguri la Electric Castle. DIICOT verifica 12 suspecti la care s-au gasit o seringa, bilute de hartie si tigari cu substante vegetale

La DIICOT Cluj au fost depuse 12 acte de de sesizare pentru detinerea de droguri de risc pentru consum propriu. Suspectii au fost identificati la Electric Castle, in perioada 25 28 iunie,de jandarmii clujeni din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca. Afla ce au gasit jandarmii asupra festivalierilor. continuă pe Adevărul

Droguri la Electric Castle. Ce capturi au facut jandarmii clujeni la festival

Jandarmii au avut de munca in cele patru zile de festival la Electric Castle. Acestia au intensificat controalele printre zecile de mii de fani care au ajuns la Castelul Banffy in weekendul trecut, dupa ce au fost.

Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Miile de fani care vor sa-si vada artistii favoriti concertand la Electric Castle au mai primit o veste proasta: din cauza ploii mocanesti care a cazut joi toata ziua si care nu se va oprti nici vineri, .

Electric Castle: Cluj Napoca a ramas fara cizme de cauciuc dupa ce s-au vandut 6.000 de perechi

A doua zi a festivalului Electric Castle care se desfasoara la Castelul Bontida din Cluj n-a mai fost atat de ploioasa, dar noroiul din zilele precedente a ramas. Iar pentru ca vremea i-a prins pe picior gresit.

40.000 de oameni si 30 de tone de pietris. Bilantul primelor doua zile de Electric Castle, cel mai mare festival din tara

Peste 40. 000 de persoane au participat in primele doua zile la Festivalul Electric Castle, care se desfasoara in comuna Bontida, judetul Cluj, fanii avand parte nu doar de spectacol, ci si de ploi torentiale si noroi. Chiar dupa ce organizatorii au imprastiat peste 30 de tone de pietris si piatra, accesul fara cizme de guma in curtea castelului nu era recomandat.

Top 10 glume despre Electric Castle: Inspirati de festival, sinistratii din Vaslui vor DJ la urmatoarele inundatii

Electric Castle, cel mai mare festival din Romania a inceput la Cluj pe o ploaie care nu se mai oprea. Si cum sunt talentati la a face haz de necaz, internautii romani au postat zeci de glume despre eveniment. Adevarul a facut o selectie a celor mai reusite.

Mii de oameni s-au tavalit in noroi la Electric Castle VIDEO

Mii de oameni au participat la festivalul Electic Castle, organizat la Castelul Banffy din comuna clujeana Bontida. Din pricina ploii, pamantul din fata scenei s-a transformat intr-o mare de noroi. Iata cateva imagini graitoare.

Dans prin ploaie si noroi la festivalului Electric Castle de la castelul Banffy

Dans prin ploaie si noroi in prima zi a Festivalului Electric Castle, cel mai mare eveniment de acest gen din Romania. Oamenii nu s-au lasat intimidati de ploaia torentiala care nu dadea semne sa inceteze si au petrecut toata noaptea alaturi de.

Electric Castle - Cluj sau Techirghiol. Mai multe vidanje au fost aduse pentru aspirarea noroiului (FOTO)

Ceea ce se dorea un festival de muzica a ajuns aproape o statiune. balneara. Curtea castelului Bontida unde are loc Electric Castle s-a transformat intr-o mare de noroi. Pozele postate pana acum pe Facebook au.

Festival facut faimos de terenul mocirlos. Efectul surprinzator al namolului: ce record a batut Electric Castle. Bilantul editiei

Noroiul care a inundat curtea Castelului din Bontida a adus celui mai mare festival din tara o mediatizare fara precedent. Specialistii in comunicare explica efectul suprinzator al acestui fenomen. in ciuda conditiilor meteo, numarul de vizitatori a atins un nou record. Adevarul prezinta bilantul celui mai mare festival din Romania: topul judetelor, cate tone de pietris, cati angajati, cate locuri de parcare etc.

Tunisia: Mai multi de suspecti care ar avea legatura cu atentatul de vineri din Sousse au fost arestati

Un prim grup de suspecti asociati cu autorul atentatului de vineri din statiunea tunisiana Sousse au fost arestati, au anuntat luni autoritatile tunisiene, informeaza AFP. Am inceput prin arestarea unui prim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )