Libnet.ro
UNICEF

16:45

Drum cu peripetii pentru Simona Halep la Cincinnatti. De ce a preferat sa se dea jos din avion si a mers sase ore cu masina

Adevărul Adevărul,
Drum cu peripetii pentru Simona Halep la Cincinnatti. De ce a preferat sa se dea jos din avion si a mers sase ore cu masina

Simona Halep va juca in aceasta seara, in jurul orei 21. 00, cu americanca Taylor Townsend, la turneul de la Cincinnatti. continuă pe Adevărul

O adversara CU GREUTATE pentru Simona Halep, in primul meci jucat la Cincinnati (FOTO)

Simona Halep intra in teren, marti seara, in primul meci jucat la turneul de la Cincinnati. Romana o va intalni pe Taylor Townsend. O adversara cu greutate. La.

UMILINTA URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, sambata, in semifinalele turneului WTA de la.

infrangere severa pentru Simona Halep in fata Elinei Svitolina, 6-1, 6-1

Simona Halep a pierdut clar in fata jucatoarei din Ucraina, Elina Svitolina, cap de serie nr. 5, in semifinala turneului de la Toronto, cu un dublu 6-1, 6-1.

Urmeaza o zi foarte grea pentru Simona Halep. Ce s-a intamplat azi noapte la Toronto, stricand planurile organizatorilor turneului WTA

Simona Halep trebuia sa joace de la ora 4. 00, ora Romaniei, meciul din sferturile de finala ale turneului de la Toronto, contra frantuzoaicei Carolina Garcia.

Batalia pentru locul unu WTA, actualizata in timp real: sansa istorica pentru Simona Halep

Simona Halep va juca azi in turul al doilea de la Cincinnati nu doar pentru calificarea in runda urmatoare, insa si pentru a face un prim pas spre locul unu WTA.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Un nou test pentru Halep la Toronto

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a declarat ca joaca din ce in ce mai bine, dupa ce s-a calificat in.

Simona Halep, prima reactie dupa calficarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

SIMONA HALEP - TOWNSEND. Controversa care bantuie cariera primei adversare a Simonei Halep la Cincinnati

Varsta, inaltimea si greutatea sportivilor, dar si a sportivelor, sunt de regula informatii standard de prezentare, indiferent de sport.

SIMONA HALEP - TOWNSEND LIVE WTA. ONLINE STREAM tenis - VIDEO

ONLINE STREAM tenis - VIDEO. Simona Halep, a doua favorita la simplu, va juca direct in turul secund al turneului WTA de la Cincinnati Ohio), cu Taylor Townsend SUA),.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )