Libnet.ro
UNICEF

09:45

Drumul spinos al Ucrainei, Moldovei si Georgiei catre Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Drumul spinos al Ucrainei, Moldovei si Georgiei catre Uniunea Europeana

Saptamana trecuta, la Bruxelles, Ucraina, Republica Moldova si Georgia au semnat Acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Partea politica a documentului a fost semnata in martie, acum a urmat parafarea celor mai importante capitole, cel economic si comercial. S-a pus punct astfel unei prime etape care ar duce, intr-o perspectiva destul de indepartata, la integrarea celor trei tari in structurile europene. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana au impins tara la scindare, relateaza AFP. Lovitura de stat.

Guvernul a ratificat acordurile de asociere cu Uniunea Europeana ale Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

Guvernul a aprobat acordurile de asociere cu Uniunea Europeana ale Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei, premierul Victor Ponta afirmand ca vrea ca Romania sa fie prima tara care ratifica aceste acorduri si atentionand ca Republica Moldova, in.

Nicolae Timofti: Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana a fost, pana in prezent, sensul activitatii mele, in calitate de presedinte al Republicii Moldova

Republica Moldova se asociaza politic si economic cu cea mai importanta uniune de state de dupa cel de-al doilea razboi mondial, Uniunea Europeana, in care in prim-plan se afla omul si bunastarea sa, a declarat presedintele moldovean Nicolae Timofti, in mesajul sau adresat cetatenilor tarii in ajunul semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

Marea Britanie se apropie de IESIREA din Uniunea Europeana

Marea Britanie este mai aproape de iesirea din Uniunea Europeana dupa ce Jean-Claude Junker a fost desemnat, in pofida opozitiei premierului britanic David Cameron, pentru functia de presedinte al Comisiei.

The Daily Telegraph: Marea Britanie, cu un pas mai aproape de iesirea din Uniunea Europeana

Celebru cotidian conservator scrie in editia de sambata ca Marea Britanie a mai facut un pas in directia renuntarii la Uniunea Europeana, dupa ce premierul David Cameron nu a reusit sa blocheze desemnarea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene.

Moldova, Ucraina si Georgia au semnat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a semnat Acordurile de Asociere si de Parteneriat Comercial cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia .

Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni.

Moldova, Ucraina si Georgia semneaza astazi Acordurile de asociere cu Uniunea Europeana

UE semneaza acorduri de asociere cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Acordurile, un pas inainte catre o posibila integrare.

Presedintele Ucrainei, avertisment dur catre Rusia: Va fi razboi

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat joi ca in lipsa unei retrageri a trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei, va fi vorba de un adevarat razboi, intr-un interviu acordat postului de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )