Libnet.ro
UNICEF

08:46

Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

Antena3 Antena3,
Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

Codul Portocaliu de viscol si ninsori inchide drumurile din sudul tarii, intarzie trenurile si anuleaza cursele aeriene. Circulatia pe autostrada A1 este deja oprita. Autoritatile au luat aceasta. continuă pe Antena3

UPDATE. Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

UPDATE 11:15 - Conform centrului Infotrafic, exista sase drumuri inchise in acest moment, in Romania. Sunt sase drumuri nationale inchise in tara. Astfel, vorbim despre DN22, DN2C, DN2B toate.

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii .

New York: Peste 3.000 de curse aeriene anulate, in urma unui viscol puternic

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, potrivit presei internationale.

CFR Calatori: Trei trenuri, anulate din cauza ninsorii viscolite

Un numar de trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de.

UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Trei trenuri Regio au fost anulate.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Doua trenuri Regio stationeaza in gari.

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti si doua drumuri nationale. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate.

Situatia se complica la Olt: zece drumuri inchise de zapada

Dupa ce, dimineata, o situatie a Inspectoratului pentru Situatii de Urtenta Matei Basarab Olt releva ca trei tronsoane de drum judetean erau inchise din cauza zapezii depuse in timpul noptii, iata ca situatia se agraveaza. Potrivit ultimei situatii a autoritatilor cu atributii in domeniul deszapezirii de la ora 16. 00, nu mai putin de zece segmente de drum judetean erau inchise din cauza ninsorii abundente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )