Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pe ce se duc banii unei gospodarii din Romania: peste 30% pe mancare si bautura, sub 1% pe educatie

Adevărul Adevărul,
Pe ce se duc banii unei gospodarii din Romania: peste 30% pe mancare si bautura, sub 1% pe educatie

Peste treime din cheltuielile unei gospodarii din Romania se duc pe mancare, bautura si tigari, in timp ce sub 1% merg catre educatie, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

IN URMATORII TREI ANI: Ford va lansa peste 30 de modele in China

Ford intentioneaza sa lanseze peste 30 de noi modele in China, in urmatorii trei ani, iar peste o treime din ele vor fi vehicule electrice, pentru a contracara declinul vanzarilor pe cea mai mare piata auto din lume, transmite Reuters.

Celebra prezicatoare a vorbit despre MOARTEA unei IUBITE VEDETE din Romania!

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Romania,a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. Aceasta a spus ca sufletul ei nu are liniste.

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

Patru universitati din Romania, in clasamentul The Times Higher Education University Impact Rankings

Patru institutii de invatamant superior din Romania au intrat in topul The Times Higher Education University Impact Rankings, dat publicitatii pe 3 aprilie 2019: Academia de Studii Economice din Bucuresti pozitiile 101-200), Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pozitiile 201-300) si Universitatea din Bucuresti pozitiile 301+). Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi UMF Iasi) este singura institutie de invatamant medical din acest top. Clasamentul cuprinde peste 450 de universitati din 77 de tari.

VIDEO INTERVIU Bogdan Manoiu, fondator InnovX despre startup-uri, corporatii si cheia succesului in business: Cred ca firmele din Romania au nevoie de ajutor si de mentorat

Esenta succesului in business este sa avansezi cu o viteza foarte mare, insa pentru a face acest lucru multe dintre firmele din Romania au nevoie de ajutor, de mentorat, de oameni care le pot impartasi din experientele lor, bune sau rele. Visul oricarui antreprenor este sa aiba succes insa drumul pana acolo este greu de parcurs singur. Consider ca este datoria mea sa ii ajut pe cei care au nevoie, avand in vedere ca eu am avut norocul de a fi inconjurat de oameni care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa trec peste dificultati, spune Bogdan Manoiu, fondator InnovX.

SONDAJ Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?

Prim-vicepresedintele CE Frans Timmermans a avertizat, miercuri, Guvernul roman sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar, spunand ca daca va exista vreun motiv sa reactionam imediat, o sa o facem in termen de cateva zile. Declaratiile vin in contextul in care Comisia discuta situatia statului de drept din Romania si se amplifica speculatiile privind modul cum europenii vor reactiona daca guvernul Dancila adopta o OUG pentru modificarea codurilor penale. Sondaj HotNews. ro: Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?.

Sistemul Coca-Cola din Romania investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii

Sistemul Coca-Cola din Romania, format din Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania, a inaugurat o noua linie de imbuteliere a apei de ultima generatie la fabrica din Poiana Negrii, judetul Suceava, cu o capacitate maxima de productie de 1,3 milioane.

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae a implinit ieri 34 de ani. Daca prin anii 2013-2014, nu se stiau foarte multe lucruri despre el, a devenit din ce in ce mai prezent in presa cam odata cu decizia soc a Casei Regale de a-l exclude din linia de succesiune la Coroana Romaniei. Iata, asadar, cum a crescut in atentia publicului din Romania! .

Investigatie UE la jocuri video: Valve, acuzata ca a impiedicat gameri din Romania sa-si cumpere jocuri mai ieftine

Sase companii internationale de jocuri video, printre care firma americana Valve, care detine platforma de distributie Steam, risca amenzi din partea Uniunii Europene, sub acuzatia ca ar fi incalcat dreptul gamerilor din Romania si alte 7 state membre est-europene de a cumpara liber jocuri din orice alta tara UE.

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )