Libnet.ro
UNICEF

00:07

Echipa Norvegiei a obtinut pentru a sasea oara titlul european la handbal feminin

B1 B1,
Echipa Norvegiei a obtinut pentru a sasea oara titlul european la handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a obtinut duminica al saselea titlu european din palmares, dupa ce a invins in finala competitiei echipa Spaniei, cu scorul de 28-25 10-12), informeaza. continuă pe B1

Norvegia, campioana europeana la handbal feminin pentru a sasea oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a cucerit duminica, la Budapesta, al saselea titlu european din palmares, dupa ce a invins in finala competitiei formatia Spaniei, cu scorul de 28-25 10-12). Marcatoarele partidei au fost L. Riegelhuth 10 goluri, Mork 7, Solberg 3, B. Riegelhuth 3, Loke 2, Oftedal 2, Kristiansen 1, Alstad 1, pentru Norvegia, respectiv Pena 10 goluri, Barbosa 4, Martin 4, Mangue 3, Aguilar 2, Chavez 1, Pinedo 1, pentru Spania.

Norvegia invinge Spania in finala Campionatului European

Echipa Norvegiei a castigat pentru a sasea oara in istorie titlul european in handbalul feminin dupa o finala pasionanta cu Spania.

CE handbal: Norvegia, campioana europeana a sasea oara, dupa un meci dramatic

Nationala feminina de handbal a Norvegiei a cucerit titlul european, pentru a sasea oara, dupa ce a invins in finala CE de handbal reprezentativa Spaniei, cu scorul de 28-25.

Cantaretul britanic Robbie Williams vine pentru prima oara in Romania

Cantaretul britanic Robbie Williams vine pentru prima oara in Romania. Artistul va sustine un concert anul viitor la Bucuresti, in Piata Constitutiei. Managementul sau a cerut expres acesta locatie, desi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )