Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elena Udrea se afla la mare, sub control judiciar. Solutia legala, viza de flotant

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea se afla la mare, sub control judiciar. Solutia legala, viza de flotant

Aflata sub control judiciar, Elena Udrea a venit la mare pentru a-si petrece prima vacanta dupa iesirea din arest. Procedura o obliga insa sa se prezinte la Politie intr-o zi stabilita a saptamanii, pentru a ramane sub supravegherea organelor de ancheta. continuă pe Adevărul

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA. El se afla sub control judiciar

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

George Scripcaru va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme .

Viorel si Andrei Hrebenciuc, cercetati in continuare sub control judiciar: Decizia iCCJ este definitiva

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor fi cercetati sub control judiciar, potrivit deciziei de Curtii Supreme, care este definitiva. in acelasi dosar Retrocedarea ilegala de paduri, vor fi cercetati sub control.

Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat in continuare sub control judiciar

Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi in continuare cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale pentru a o urmari pe fosta sa.

Decizia Curtii de Apel Brasov privind cercetarea lui George Scripcaru sub control judiciar, contestata de DNA: Dosarul se trimite la Curtea Suprema

DNA a contestat decizia Curtii de Apel Brasov de marti seara privind cercetarea sub control judiciar a primarului George Scripcaru. Contestatia va fi depusa la inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a.

George Scripcaru, cercetat sub control judiciar, nu are interdictie in a-si exercita functia, dar trebuie sa stea departe de primaria Brasovului

George Scripcaru, primarul Brasovului, este cercetat sub control judiciar intr-un dosar de abuz in serviciu si luare de mita. Desi nu are interdictie sa isi exercite functia, nu va merge la Primarie. Curtea de.

Mihai David si Simina Costan, cercetati sub control judiciar in dosarul primarului Brasovului

ACTUALIZARE 08:44 Mihai David fost director al Hidroelectrica) si Simina Costan, administratorii Bepco, compania producatoare de agent termic pentru brasoveni, vor fi cercetati sub control judiciar, au decis, ieri seara, magistratii Curtii de Apel Brasov.

Curtea de Apel Brasov: George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, martii, Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax. Curtea de Apel Brasov a respins propunerea procurorilor de arestare.

Dragos Bilteanu si Najib El Lakis, pusi sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri inlocuirea arestului la domiciliu pentru Dragos Bilteanu si Najib El Lakis cu masura controlului judiciar, in dosarul privind delapidarea SIF1 Banat-Crisana si SIF4 Muntenia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )