Libnet.ro
UNICEF

21:45

Elfii lui Mos Craciun, spectacol caritabil. Pe 18 decembrie se doneaza jucarii pentru copiii de la SERA

Adevărul Adevărul,
Elfii lui Mos Craciun, spectacol caritabil. Pe 18 decembrie se doneaza jucarii pentru copiii de la SERA

Toti oamenii cu suflet si care doresc sa faca o bucurie unui copil in preajma sarbatorilor de iarna sunt asteptati sa doneze jucarii la spectacolul caritabil !Elfii lui mos Craciun, din data de 18 decembrie. continuă pe Adevărul

Oraselul lui Mos Craciun, deschis oficial la Targoviste. Care este programul pentru zilele urmatoare

Primaria Municipiului Targoviste, impreuna cu Teatrul Tony Bulandra, anunta deschiderea oficiala a oraselului lui Mos Craciun, amplasat in Piata Mihai Viteazul Parcul Mitropoliei) din Targoviste.

Pe 18 decembrie, Jurnalul National iti aduce stickere decorative. Atentie, stoc limitat

Pe 18 decembrie, Jurnalul National iti aduce stickere decorative de lawww. stickero. ro) pentru sarbatorile de iarna. Le poti lipi albe, pentru a le asorta cu zapada, sau le poti colora si personaliza,.

Il poti intalni pe Mos Craciun saptamana viitoare la Banca Transilvania

Mos Craciun va fi prezent in mai multe sucursale ale Bancii Transilvania, in perioada 14-18 decembrie. Iata despre ce este vorba.

Concert de Craciun. Cele mai frumoase datini de sarbatori , in spectacolul Clinchet de argint pe aripi de colind, programat pe 18 decembrie

Calarasenii sunt asteptati, vineri, 18 decembrie, la un spectacol fabulos de Craciun. Cantece, dansuri, colinde si cele mai frumoase obiceiuri si datini specificie sarbatorilor de iarna vor fi puse in scena, la sala Barbu Stirbei .

Top 10 bancuri cu Mos Craciun. De ce este Mos Craciun mereu fericit? Pentru ca stie unde locuiesc toate fetele rele

Mos Craciun este iubit si asteptat de toata lumea, insa a devenit si subiectul a numeroase glume. Top 10 bancuri despre mosul cu barba alba.

Mos Craciun are probleme cu Politia, la Focsani. IMAGINI inedite care fac cat o mie de cuvinte

La Focsani, Mos Craciun are probleme cu Politia Locala. Se pare ca a fost prins in flagrant cu . Alba ca Zapada, de vreme ce a fost izolat in foisor cu o banda care se pune de regula la locul comiterii unor.

Sentinta amanata in dosarul lui Marian Oprisan. Judecatorii se vor pronunta pe 18 decembrie

Magistratii Curtii de Apel Cluj au amanat pentru 18 decembrie pronuntarea in dosarul Caprioara, avandu-l ca principal invinuit pe Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vracnea. Decizia va fi una definitiva.

380 de copii defavorizati din toata tara au primit daruri de la Mos Craciun

Fundatia Vodafone Romania si Radio Romania au organizat, pentru al patrulea an consecutiv, un concert caritabil la Sala Radio din Bucuresti. In cadrul evenimentului, care a avut loc sambata, 12 decembrie, 380 de copii,.

380 de copii defavorizati din toata tara au primit daruri de la Mos Craciun

Fundatia Vodafone Romania si Radio Romania au organizat, pentru al patrulea an consecutiv, un concert caritabil la Sala Radio din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )