Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elon Musk a anuntat cand va lansa noua racheta SpaceX

Playtech Playtech,
Elon Musk a anuntat cand va lansa noua racheta SpaceX

Elon Musk a anuntat pe Instagramca SpaceX urmeaza sa lanseze pe orbita Pamantului un nou tip de racheta. Antreprenorul facuse public proiectul sau de ceva vreme, insa nimeni nu stia data la care urmeaza sa aiba loc premiera. Dupa mai multe amanari, se pare ca avem un termen stabilit. Racheta Falcon 9 Heavy, versiunea modificata de []. continuă pe Playtech

Inteligenta artificiala a devenit subiect de cearta intre Elon Musk si Mark Zuckerberg - De la iresponsabilitate la o viziune limitata

Viitorul inteligentei artificiale a devenit subiect de contradictie intre doi dintre cei mai celebri oameni din tehnologie: Elon Musk si Mark Zuckerberg. Primul este mai pesimist si spune ca va veni o vreme cand inteligenta artificiala va distruge omenirea, in timp ce seful Facebook este mult mai optimist si spune ca inteligenta artificiala ne va imbunatati mult viata.

Profetiile lui Elon Musk - Apocalipsa robotizata

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, a facut o serie de avertizari publice cu privire la pericolele inteligentei artificiale.

VIDOE Elon Musk a dezvaluit liftul care le va permite soferilor sa schieze in subteran pana la destinatie

Elon Musk a publicat pe Instagram o inregistrare cu liftul subteran de la Boring Company, care le va permite soferilor sa evite aglomeratia din trafic, si contribuind astfel la decongestionarea drumurilor, relateaza Dailymail.

VIDEO Elon Musk a dezvaluit liftul care le va permite soferilor sa schieze in subteran pana la destinatie

Elon Musk a publicat pe Instagram o inregistrare cu liftul subteran de la Boring Company, care le va permite soferilor sa evite aglomeratia din trafic, contribuind astfel la decongestionarea drumurilor, relateaza Daily Mail.

Elon Musk a prezentat liftul de masini care va rezolva problema traficului [VIDEO]

Elon Musk este o persoana foarte activa pe Instagram si pe Twitter. Antreprenorul posteaza aproape zilnic update-uri care fac referire la variile sale proiecte, care mai de care mai ambitioase. De aceasta data a fost randul liftului care urmeaza sa fie folosit in cadrul sistemului dezvoltat de Boring Company, startup-ul sau care vrea sa rezolve [].

Elon Musk ia peste picior cunostintele lui Zuckerberg despre inteligenta artificiala

Antreprenorul Elon Musk nu este convins ca seful Facebook, Mark Zuckerberg, intelege pe deplin inteligenta artificiala. Acum doua zile, Zuckerberg a tinut o sesiune ad-hoc de intrebari si raspunsuri intr-un video live pe Facebook si a vorbit si despre cum vede viitorul inteligentei artificiale. Acesta a mentionat faptul ca a vazut un interviu recent in [].

Mark Zuckerberg si Elon Musk, opinii contradictorii despre viitorul inteligentei artificiale

Doi dintre cei mai cunoscuti oameni din lumea tehnologiei, Elon Musk si Mark Zuckerberg, nu impartasesc aceeasi opinie in ceea ce priveste viitorul inteligentei artificiale. Fondatorul Facebook este.

Regimul de la Phenian sfideaza Occidentul, lansand o noua racheta balistica. Reactia statelor vecine si a Pentagonului

Regimul de la Phenian a lansat, vineri, o noua racheta balistica, care a aterizat in zona economica exclusiva a Japoniei, iar autoritatile din Japonia si Coreea de Sud au convocat intruniri de urgenta.

Regimul de la Phenian sfideaza Occidentul, lansand o noua racheta balistica. Reactia statelor vecine

Regimul de la Phenian a lansat, vineri, o noua racheta balistica, care a aterizat in zona economica exclusiva a Japoniei, iar autoritatile din Japonia si Coreea de Sud au convocat intruniri de urgenta.

Coreea de Nord a lansat o noua racheta. Anuntul facut de SUA

SUA au detectat un tir cu racheta balistica in Coreea de Nord, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Pentagonului, relateaza AFP. Pot sa confirm ca am detectat lansarea unei rachete balist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )