Libnet.ro
UNICEF

00:07

Enrique Iglesias si Anna Kournikova, din nou parinti

Adevărul Adevărul,
Enrique Iglesias si Anna Kournikova, din nou parinti

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias 44 de ani) si fosta tenismena rusa Anna Kournikova 38 de ani) asteapta al treilea copil. continuă pe Adevărul

Surpriza in showbiz: Enrique Iglesias si Anna Kournikova, PARINTI pentru a treia oara!

Enrique Iglesias si Anna Kournikova vor fi parinti pentru a treia oara, potrivit revistei Hola!, care a publicat imagini cu fosta jucatoare de tenis insarcinata plimbandu-se alaturi de cantaretul spaniol pe.

5 mituri despre gripa. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre boala infectioasa care loveste din nou Romania

Gripa inspaimanta din nou romanii! Medicii din cadrul Spitalului Universitar aduc in prim-plan 5 mituri despre gripa si despre vaccinul anti-gripal. Ce spun specialistii si care sunt lucrurile care ii ingrijoreaza pe romani fara niciun rost. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre gripa din Romania? Astazi, 27 ianuarie, s-a inregistrat inca un deces .

Tibi Useriu va concura din nou la Arctic Ultra: Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis

Sportivul Tibi Useriu ia startul, joi, la Yukon Arctic Ultra, o cursa de alergare in conditii extreme de la Cercul Polar, dupa ce anul trecut a esuat din cauza degeraturilor. Am venit aici la Yukon Arctic din nou. Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis, scrie sportivul pe Facebook.

Dragnea, din nou in fata magistratilor, pentru a fi eliberat: Pretul era Romania

Liviu Dragnea a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor, in incercarea de a iesi de dupa gratii, dupa opt luni de stat in penitenciar.

Dragnea, din nou in fata magistratilor. Fostul lider al PSD ar putea fi pus in libertate

Liviu Dragnea a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor.

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Ce urmeaza dupa angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi de scrutin

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Guvernul isi asuma astazi raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

BOMBA! Se SCHIMBA, din nou, BANII in Romania! AU ANUNTAT inclusiv ANUL!

Bomba! Se schimba, din nou, banii in Romania? Trecem la euro? S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Iata anuntul facut chiar de Florin.

BOMBA! Se SCHIMBA, din nou, BANII in Romania! AU ANUNTAT inclusiv ANUL!

Bomba! Se schimba, din nou, banii in Romania? Trecem la euro? S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Iata anuntul facut chiar de Florin.

Anunt-bomba din PSD: Motiunea de cenzura trece, social-democratii vor fi din nou la guvernare

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat, joi, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Giurgiu, ca are convingerea ca motiunea de cenzura va trece si Guvernul liberal va pica, iar PSD va fi din nou la guvernare.

Liviu Dragnea incearca, din nou, sa scape de inchisoare: Fostul lider PSD, a treia cerere de eliberare in doua zile(VIDEO)

UPDATE: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitieau ramas in pronuntare, joi, asupra cererii de contestatie depuse de Liviu Dragnea la executarea pedepsei de trei ani si jumatate din dosarul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )