Libnet.ro
UNICEF

22:00

Eugen Ionescu, adolescentul vagabond:Mai bine sa fii jidovit decat tampit

Adevărul Adevărul,
Eugen Ionescu, adolescentul vagabond:Mai bine sa fii jidovit decat tampit

Perioada petrecuta in Romania a fost un adevarat exil pentru scriitorul al carui nume a devenit mai degraba Eugene Ionesco, inventatorul teatrului absurd, decat simplu Eugen Ionescu. Nevoit sa traiasca intr-o tara in care nu se regasea, tanarul Eugen Ionescu a fost dominat, in permanenta, de dorinta de a fugi cat mai departe de Romania. continuă pe Adevărul

Pele se simte mai bine. Medicii nu stiu, insa, cand il vor trimite acasa

Vesti bune pentru fanii lui Pele. Fostul international brazilian se simte din ce in ce mai bine, nu mai face dializa, dar este in continuare internat la sectia de terapie speciala, iar medicii nu pot spune cand il vor trimite acasa.

Petit, in apararea lui Henry: Francezii sunt ipocriti. Daca eram invadati de Germania, eram mai bine condusi

Fostul international francez Emmanuel Petit i-a luat apararea lui Thierry Henry dupa ce acesta a fost in repetate randuri criticat de presa din hexagon. Petit a declarat despre conationalii sai ca sunt ipocriti si ca Franta ar fi fost mai bine condusa daca era invadata de Germania.

Veste BUNA despre aderarea Romaniei la Schengen: Este mult mai bine pregatita

Romania si Bulgaria sunt bine pregatite sa adere la zona UE fara vize Schengen, a apreciat joi Donald Tusk, presedintele Consiliului European, citat de site-ul Novinite. com. Am fost cel mai aprig sustinator al.

Euro sau dolari americani? In ce valuta este mai bine sa iti pastrezi economiile

Ne-am obisnuit de atata vreme sa urmarim cursul valutar incat cu greu ne-am mai putea imagina viata fara el. incepand cu perioadele tulburi din anii 90 cu desele prabusiri ale leului) si.

Faze Tari: Descoperire bizara facuta de soldatii rusi pe tarmul unei insule. Rezolvarea misterului a durat mai bine de 8 ani; Cum arata acum barbatul care a baut 10 cutii de cola pe zi; Femeie de 77 de ani face culturism ca un adolescent

Un politician italian se lauda cu vecinii lui exotici! Elogiu romului roman. Enrico Rossi, presedintele regiunii Toscana, se lauda pe reteaua. De 30 de ani au baut bere in 18. 000 de baruri. Traiasca berea, ca asta ne-a unit! Cei mai petrecareti britanici din lume au sarbatorit 30 de ani de baute in cel.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )